Vekrakos
Spartorama | Η ΔΕΕΠ Λακωνίας της Νέας Δημοκρατίας Έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα της

Η ΔΕΕΠ Λακωνίας της Νέας Δημοκρατίας Έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα της

Spartorama 25/01/2023 Εκτύπωση Κοινωνία Λακωνία Πολιτική
Η ΔΕΕΠ Λακωνίας της Νέας Δημοκρατίας Έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη Πίτα της
Στις 22 Ιανουαρίου 2023

Την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023, στην αίθουσα δεξιώσεων του ξενοδοχείου Mystras Grand Palace Resort & Spa στο Παλαιολόγιο Σπάρτης, η Διοικούσα Επιτροπή Εκλογικής Περιφέρειας (ΔΕΕΠ) Λακωνίας της Νέας Δημοκρατίας, πραγματοποίησε την εκδήλωση κοπής της Βασιλόπιτας.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με ιδιαίτερη επιτυχία και την τίμησαν με την παρουσία τους οι Βουλευτές Λακωνίας της Νέας Δημοκρατίας, κ.κ. Αθανάσιος Δαβάκης και Νεοκλής Κρητικός, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, ο Αντιπεριφερειάρχης Λακωνίας, κ. Θεόδωρος Βερούτης, ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Περιβάλλοντος κ. Νίκωνας Τζινιέρης, ο πρόεδρος του Φορέα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων (ΦΟΔΣΑ) Πελοποννήσου κ. Σταύρος Αργειτάκος, η Περιφερειακή Σύμβουλος της Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Ντία Τζανετέα, Δημοτικοί Σύμβουλοι των Δήμων Σπάρτης, Ευρώτα και Μονεμβασιάς, ο Υποδιοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Σπάρτης & Διοικητής του νοσοκομείου Μολάων κ. Κωνσταντίνος Κορωνιός, ο Πρόεδρος της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Λακωνίας, κ. Παναγιώτης Καρράς, ο Αναπληρωτής Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Αντώνιος Κωνστάνταρος, ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Λακωνίας κ. Βασίλειος Ορφανός, η Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Μονεμβασιάς, κ. Παναγιώτα Μαραβέλια, ο Πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Σπάρτης, κ. Ιωάννης Ρασσιάς, τα αιρετά μέλη της ΔΕΕΠ Λακωνίας και της ΔΗΜΤΟ Σπάρτης, καθώς και μέλη της κομματικής οργάνωσης.

Χαιρετισμό απηύθυναν ο Πρόεδρος της ΔΕΕΠ Λακωνίας κ. Βασίλειος Ορφανός, οι Βουλευτές Λακωνίας της Νέας Δημοκρατίας, κ.κ. Αθανάσιος Δαβάκης και Νεοκλής Κρητικός, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας και αναγνώστηκε το ευχετήριο μήνυμα του Γραμματέα Οργανωτικού της Νέας Δημοκρατίας κ. Στυλιανού Κονταδάκη.


ΔΕΕΠ Λακωνίας 








Οδός Εμπόρων