Vekrakos
Spartorama | Γιορτινό και Φιλόξενο Κλίμα στη Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του ΚΑΠΗ Δήμου Σπάρτης

Γιορτινό και Φιλόξενο Κλίμα στη Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του ΚΑΠΗ Δήμου Σπάρτης

Spartorama 23/01/2023 Εκτύπωση Δημοτικά Εκδηλώσεις Κοινωνία Λακωνία
Γιορτινό και Φιλόξενο Κλίμα στη Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του ΚΑΠΗ Δήμου Σπάρτης
Το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2023

Σε ιδιαίτερα ευχάριστο και ζεστό κλίμα πραγματοποιήθηκε το πρωί του Σαββάτου, η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΚΑΠΗ Δήμου Σπάρτης, προς τιμήν των ανθρώπων της τρίτης ηλικίας.

Την πίτα ευλόγησε ο αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Μονεμβασίας και Σπάρτης π. Ραφαήλ Τσάλτας, ενώ εγκάρδιο χαιρετισμό προς τους παρευρισκόμενους απηύθυναν ο Δήμαρχος Σπάρτης Πέτρος Δούκας, ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Παναγιώτης Μπεμπέτσος, ο Αντιπεριφερειάρχης Θοδωρής Βερούτης, οι Αντιδήμαρχοι κκ. Γεωργία Δεδεδήμου, Γεωργία Ζαχαράκη και Δήμητρα Παπανικολάου, οι Επικεφαλής των παρατάξεων της Αντιπολίτευσης, κκ. Σταύρος Αργειτάκος, Βαγγέλης Βαλιώτης και Αλέξανδρος Βουνάσης, και ο Διοικητής των Αστυνομικών Δυνάμεων Λακωνίας κ. Βασίλης Τσιγαρίδης.

Ο Δήμαρχος Σπάρτης κ. Πέτρος Δούκας, στον σύντομο χαιρετισμό του σημείωσε την εντυπωσιακή προσέλευση στην εκδήλωση και ότι η τρίτη ηλικία μπορεί να αποτελέσει άνεμο δημιουργίας για ολόκληρο το Δήμο! «Έχετε την πείρα και τη διάθεση να προσφέρετε! Και από πλευράς μας θα κάνουμε ότι μπορούμε για να σας προσφέρουμε ότι θα ήταν χρήσιμο· εκδρομές, επισκέψεις σε Μουσεία, επισκέψεις στο ΚΑΠΗ κορυφαίων γιατρών για παροχή δωρεάν συμβουλών και καθοδήγησης για καίρια θέματα, μουσικές εκδηλώσεις, ανάπτυξη του εθελοντισμού, κ.α.»

Στη ζεστή εκδήλωση με την ιδιαίτερα μεγάλη προσέλευση, παραβρέθηκαν επίσης οι βουλευτές του νομού Λακωνίας, κ. Αθανάσιος Δαβάκης και Νεοκλής Κρητικός.  








Οδός Εμπόρων