Vekrakos
Spartorama | Λέσχη Φωτογραφίας Σπάρτης: «Σπάρταθλον 2022»

Λέσχη Φωτογραφίας Σπάρτης: «Σπάρταθλον 2022»

Spartorama 05/10/2022 Εκτύπωση Αθλητισμός Δημοτικά Εκδηλώσεις Κοινωνία Σπάρταθλον
Λέσχη Φωτογραφίας Σπάρτης: «Σπάρταθλον 2022»
Η ΛΕ.ΦΩ.Σ υλοποίησε μια σειρά δράσεων με στόχο την προβολή του αγώνα και της Σπάρτης σε όλο τον κόσμο
Οδός Εμπόρων

H Λέσχη Φωτογραφίας Σπάρτης για άλλη μια χρονιά συμμετείχε ενεργά στο διεθνή υπερμαραθώνιο ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ.

Πλούσια δράση σε πολλούς τομείς, γεμάτη νέα πράγματα και πρωτοτυπίες χαρακτήρισε την φετινή συμμετοχή της ΛΕ.ΦΩ.Σ στις εκδηλώσεις που πραγματοποίησε ο Δήμος Σπάρτης αλλά και ο Διεθνής Σύνδεσμος Σπάρταθλον. Ο αγώνας φέτος γιόρτασε την επέτειο της 40ης διοργάνωσής του.

Μια πολυάριθμη ομάδα μελών της Λέσχης αλλά και εθελοντών υλοποίησε μια σειρά δράσεων με στόχο την προβολή του αγώνα και της πόλης μας σε όλο τον κόσμο.

Σε συνεργασία με το Ν.Π.Π.Π. Δ. Σπάρτης, τυπώθηκαν και τοποθετήθηκαν κατά μήκος της Λεωφόρου Κων. Παλαιολόγου 26 νέες φωτιζόμενες γιγαντοαφίσες με φωτογραφίες αθλητών από τους προηγούμενους αγώνες.

Στην εκδήλωση της Τρίτης 27/9/2022, η οποία έλαβε μέρος στην Βιβλιοθήκη Σπάρτης, παρουσιάστηκε έκθεση με 30 φωτογραφίας των μελών μας, από τους προηγούμενους αγώνες. Η έκθεση μεταφέρθηκε την Κυριακή 2/10/2022 στο χώρο του Δημοτικού Σταδίου, γύρω από το άγαλμα του Λεωνίδα, στα πλαίσια εκδήλωσης του Δήμου Σπάρτης προς τιμήν των αθλητών, κατά την οποία οι αθλητές, οι συνοδοί τους καθώς και το κοινό της πόλης μας είχαν την δυνατότητα να θαυμάσουν τα έργα των μελών της ΛΕ.ΦΩ.Σ.

Για 11η συνεχή χρονιά η Λέσχη με 20 διαπιστευμένα μέλη φωτογράφησε τον αγώνα από την εκκίνηση έως και τον τερματισμό και το υλικό που συγκεντρώθηκε ξεπερνά τις 6.000 φωτογραφίες.

H διαδικασία ανάρτησης του φωτογραφικού υλικού θα ξεκινήσει τις επόμενες ημέρες στο επίσημο site του Σπάρταθλον, από το οποίο μπορούν οι αθλητές και όσοι ενδιαφέρονται να κατεβάσουν σε υψηλή ανάλυση όσες φωτογραφίες θέλουν ΔΩΡΕΑΝ.

https://www.flickr.com/photos/spartathlon/albums

Επίσης έγινε live μετάδοση του αγώνα στο site του ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ με άμεση ανάρτηση φωτογραφιών από διάφορα σημεία της διαδρομής.

Να σημειωθεί ότι και φέτος η ΛΕ.ΦΩ.Σ. ήταν ο επίσημος φορέας φωτογράφησης του αγώνα κάτι το οποίο αποτελεί για την Λέσχη ιδιαίτερη τιμή και αναγνώριση της δουλειά που έχει γίνει τα τελευταία χρόνια.

Στην τελετή Λήξης που πραγματοποιήθηκε στην κεντρική πλατεία Σπάρτης, το Σάββατο 1/10/2022, προβλήθηκαν 2 βίντεο που ετοίμασε η Λέσχη Φωτογραφίας Σπάρτης. Το πρώτο περιείχε φωτογραφίες του φετινού αγώνα από την εκκίνηση έως και τον τερματισμό και το δεύτερο αναφερόταν στα 40 χρόνια ΣΠΑΡΤΑΘΛΟΝ και περιείχε φωτογραφίες παλαιότερων αγώνων.

Σε όλες τις παραπάνω δράσεις πολύτιμοι υποστηρικτές υπήρξαν ο Δήμος Σπάρτης, το ΝΠΠΠ Δ. Σπάρτης και ο Διεθνής Σύνδεσμος Σπάρταθλον τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά.

 

Από το Δ.Σ.
















Οδός Εμπόρων