Vekrakos
Spartorama | Σπάρταθλον: Η Camille Herron εγκατέλειψε γιατί παραλίγο να τη χτυπήσει ένα αυτοκίνητο!

Σπάρταθλον: Η Camille Herron εγκατέλειψε γιατί παραλίγο να τη χτυπήσει ένα αυτοκίνητο!

Spartorama 06/10/2022 Εκτύπωση Αθλητισμός Δημοτικά Κοινωνία Σπάρταθλον
Σπάρταθλον: Η Camille Herron εγκατέλειψε γιατί παραλίγο να τη χτυπήσει ένα αυτοκίνητο!
«Ήταν ένα γεγονός που μου έκοψε τα φτερά. Ταρακουνήθηκα και δεν μπορούσα να απολαύσω τον αγώνα μετά από αυτό. Είμαι στεναχωρημένη γι’ αυτή την εμπειρία»
Οδός Εμπόρων

Η Camille Herron ήρθε στην Ελλάδα με στόχο να τρέξει στα χνάρια του Φειδιππίδη. Ήρθε στην Ελλάδα με σκοπό να είναι μέρος του 40ού Σπάρταθλον. Δυστυχώς όμως δεν κατάφερε να φτάσει ως τον τερματισμό… 

Η Αμερικανίδα υπερμαραθωνοδρόμος έχει στο ενεργητικό της τεράστιες επιτυχίες, όμως ένας αγώνας υπεραπόστασης πάντα κρύβει παγίδες. 

Για την ίδια, όπως εξομολογήθηκε μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ένα συμβάν έμελλε να τη βγάλει εκτός ρυθμού και τελικά εκτός αγώνα. «Βγήκα εκτός αγώνα περίπου στο 93ο χιλιόμετρο στο Σπάρταθλον. Είμαι σωματικά καλά ευτυχώς. Παραλίγο να με χτυπήσει ένα Sprinter Van που έκανε μια στροφή. Ήταν ένα γεγονός που μου έκοψε τα φτερά. Ταρακουνήθηκα και δεν μπορούσα να απολαύσω τον αγώνα μετά από αυτό. Είμαι στεναχωρημένη γι’ αυτή την εμπειρία», ανέφερε η Camille Herron, η οποία πάντως δεν πτοήθηκε για πολύ «Θα κάνω ένα διάλειμμα και θα απολαύσω μερικές ακόμα μέρες στην Ελλάδα», κατέληξε στην ανάρτησή της. 

Να υπενθυμίσουμε ότι η Camille Herron είναι η πρώτη και μοναδική αθλήτρια που έχει κερδίσει και τα τρία παγκόσμια πρωταθλήματα 50χλμ, 100χλμ και 24 ωρών της Διεθνούς Ένωσης Ultrarunners.


runbeat.gr



  



Οδός Εμπόρων