Vekrakos
Spartorama | Κ. Κορωνιός: «Νέος Χώρος Αιμοληψιών στη Ν.Μ. Μολάων»

Κ. Κορωνιός: «Νέος Χώρος Αιμοληψιών στη Ν.Μ. Μολάων»

Spartorama 22/08/2022 Εκτύπωση Κοινωνία Λακωνία Υγεία
Κ. Κορωνιός: «Νέος Χώρος Αιμοληψιών στη Ν.Μ. Μολάων»
Αναβαθμίζεται η ποιότητα υπηρεσιών υγείας στην περιοχή
Οδός Εμπόρων

Ο Αναπληρωτής Διοικητής του Γ. Ν. Λακωνίας - Ν.Μ. Μολάων κ. Κωνσταντίνος Κορωνιός παρουσίασε σήμερα τον νέο χώρο όπου θα διεξάγονται οι αιμοληψίες τονίζοντας:

«Ολοκληρώθηκε η δημιουργία μιας νέας, σύγχρονης αίθουσας για το Μικροβιολογικό Εργαστήριο του Νοσοκομείου, στον οποίο θα μπορούν να προσέρχονται οι επισκέπτες των Τακτικών Εξωτερικών Ιατρείων για τη διενέργεια των αιμοληψιών τους, εξασφαλίζοντας τους μια αξιοπρεπή και ποιοτικά αναβαθμισμένη παροχή υπηρεσιών Υγείας.

Ο νέος χώρος καθιστά πιο άνετη και λειτουργική τη ροή των προσερχόμενων ασθενών, ενώ παράλληλα έχουν αναπτυχθεί και όλοι οι απαραίτητοι χώροι αναμονής για τους ασθενείς και τους συνοδούς τους, οι οποίοι μέχρι σήμερα περιορίζονταν στο διάδρομο έξω από το Μικροβιολογικό Εργαστήριο του Νοσοκομείου.

Συνεχίζουμε την προσπάθεια ολικής αναβάθμισης του Νοσοκομείου με κάθε δυνατό τρόπο και μέσο, εξασφαλίζοντας στους κατοίκους και ασθενείς της περιοχής την Ποιότητα Υπηρεσιών Υγείας που τους αξίζει. Κάνουμε-και θα κάνουμε-ό,τι χρειαστεί για να τα καταφέρουμε!»





Οδός Εμπόρων