Vekrakos
Spartorama | Δούκας για Βακαλόπουλο και Ρήγα: «Φύγε εσύ, έλα εσύ»

Δούκας για Βακαλόπουλο και Ρήγα: «Φύγε εσύ, έλα εσύ»

Ν.Μ. 10/08/2022 Εκτύπωση Δημοτικά Κοινωνία Πολιτική
Δούκας για Βακαλόπουλο και Ρήγα: «Φύγε εσύ, έλα εσύ»
Ακόμη μία «για πρώτη φορά» για τον κ. Δήμαρχο
Οδός Εμπόρων

Πιέζει ο κ. Δήμαρχος -και μάλιστα δημοσίως- τον πρώτο σε ψήφους Δημοτικό του Σύμβουλο να παραιτηθεί και «να παραδώσει άμεσα τη θέση του σε αναπληρωματικό Μέλος της παράταξής μας, το οποίο θα στηρίξει με όλες του τις δυνάμεις, το όραμα και το έργο της Δημοτικής Αρχής».

Ας σημειωθεί ότι ο κ. Βακαλόπουλος μια και μόνο μια φορά διαφοροποιήθηκε πλήρως από την παράταξή του και ψήφισε αρνητικά στην σχεδιαζόμενη «ανάπλαση» της Παλαιολόγου (αυτή που καταργεί παρτέρια και φοίνικες και τα αντικαθιστά με πλατάνια) και τρεις έως τέσσερις φορές ψήφισε «παρών» χωρίς να επηρεάσει ουσιαστικά το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας.

Σε κάθε περίπτωση, αναρωτιέται κανείς ποιο είναι αυτό το αναπληρωματικό μέλος που αν και εφόσον παραιτηθεί ο κ. Βακαλόπουλος θα εισέλθει στο Δημοτικό Συμβούλιο θα αναλάβει κάποια καίρια αντιδημαρχία και θα διευκολύνει «το ανηφορικό έργο» της Δημοτικής αρχής «και τη μεγάλη προσπάθειά της».

Αρκεί να ρίξει μια ματιά  σε αυτό το άρθρο για να διαπιστώσει κανείς ότι ως πρώτη αναπληρωματική κατατάσσεται η κα Αντωνάκου Κανέλλα, η οποία ουδεμία πρόθεση έχει να αναλάβει υποχρεώσεις Δημοτικού Συμβούλου για έναν χρόνο, ακολουθούμενη από τον κ. Ρήγα Παναγιώτη.

Το ότι θα φτάναμε στο σημείο ένας Δήμαρχος να πιέζει -και μάλιστα δημοσίως- για την παράκαμψη διοικητικών θεσμών και δημοκρατικών διαδικασιών, έτσι ώστε ένας Δημοτικός παράγοντας να μπορέσει να αναλάβει θέση στην διοίκηση της πόλης, ακόμη και το πιο αρρωστημένο μυαλό δεν μπορούσε να το προβλέψει.

Ακόμη μία «για πρώτη φορά» για τον  κ. Δήμαρχο.


Ν. Μ.


Οδός Εμπόρων