Vekrakos
Spartorama | Παρουσιάστηκε στην Ορεστιάδα το Νέο Βιβλίο του Ν. Ι. Κουφού: «Ελιά κ΄ Λάδι, Ιστορία, Λαογραφία και Συμβολισμός»

Παρουσιάστηκε στην Ορεστιάδα το Νέο Βιβλίο του Ν. Ι. Κουφού: «Ελιά κ΄ Λάδι, Ιστορία, Λαογραφία και Συμβολισμός»

Spartorama 24/07/2022 Εκτύπωση Εκδηλώσεις Λακωνία Παιδεία Πολιτισμός
Παρουσιάστηκε στην Ορεστιάδα το Νέο Βιβλίο του Ν. Ι. Κουφού: «Ελιά κ΄ Λάδι, Ιστορία, Λαογραφία και Συμβολισμός»
Παρουσία πολλών επισήμων και κατοίκων της περιοχής
Οδός Εμπόρων

Τη Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2022, παρουσιάστηκε με μεγάλη επιτυχία και σε ζωντανή μετάδοση μέσω διαδικτύου στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://el-gr.facebook.com/gaiaevros/ από τον Αγροτουριστικό Συνεταιρισμό Γυναικών Τριγώνου Έβρου «Η ΓΑΙΑ» (έναν από τους μακροβιότερους γυναικείους συνεταιρισμούς της χώρας μας), το βιβλίο του Ν. Ι. Κουφού: «Ελιά κ΄ Λάδι, Ιστορία, Λαογραφία και Συμβολισμός».

Για το βιβλίο, εκτός από τον συγγραφέα μίλησαν, ο κ. Σταύρος Παπαθανάκης, Εκδότης – Δημοσιογράφος και η κα Ζουμπουλιά Μπαδαμπά, Υπεύθυνη του Χορευτικού Γυναικών, Σπηλαίου Έβρου, ενώ την εκδήλωση συντόνισε η κα Λιάνα Παπαγιοβάννη.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, ο εκπρόσωπος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Διδυμοτείχου, Ορεστιάδος και Σουφλίου, ο Διοικητής της 16ης Μηχανοκίνητης Μεραρχίας Πεζικού, Υποστράτηγος κ. Θεόδωρος Χατζηγεωργίου, ο Διοικητής του 21ου Μηχανοκίνητου Συντάγματος Πεζικού «ΔΡΑΜΑ», Συνταγματάρχης, κ. Βαρδής Χαρκιανάκης, ο εκπρόσωπος της 3ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας Πεζικού «ΡΙΜΙΝΙ», Αντισυνταγματάρχης, κ. Χριστόδουλος Κουτσογιάννης, εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας, της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και πολλοί κάτοικοι του Τριγώνου και της περιοχής Ορεστιάδας.

Όπως έγραψε ο δημοσιογράφος Σταύρος Παπαθανάκης, «Ήταν μια εκδήλωση υψηλού και πολλαπλού συμβολισμού για την «Ελιά και το Λάδι» στο μπαλκόνι της «Γαίας» στο παλιό Δημοτικό Σχολείο Σπηλαίου Τριγώνου Ορεστιάδας!», (http://voreasmagazin.blogspot.com), Σάββατο 2 Ιουλίου 2022. Το φωτορεπορτάζ είναι του συνταξιούχου εκπαιδευτικού κ. Μιχάλη Κωστούδη.          

                                       

Ν. Ι. Κουφός









  



Οδός Εμπόρων