Vekrakos
Spartorama | Ενδιαφέρουσες Ακαδημαϊκές Επισκέψεις θα πραγματοποιηθούν στη Σπάρτη το προσεχές καλοκαίρι

Ενδιαφέρουσες Ακαδημαϊκές Επισκέψεις θα πραγματοποιηθούν στη Σπάρτη το προσεχές καλοκαίρι

Spartorama 11/05/2022 Εκτύπωση Δημοτικά Κοινωνία Παιδεία Πολιτισμός
Ενδιαφέρουσες Ακαδημαϊκές Επισκέψεις θα πραγματοποιηθούν στη Σπάρτη το προσεχές καλοκαίρι
Από το Πανεπιστήμια Unicamp, Sao Paulo, Federal University of Recife και Torino, το University of Connecticut και το Johnson & Wales University-JWU και την Κτηνιατρική Σχολή Πανεπιστημίου Illinois.
Οδός Εμπόρων

Κατόπιν επαφών της δημοτικής αρχής με εκπαιδευτικά ιδρύματα του εξωτερικού, σας ενημερώνουμε για μια σειρά από ενδιαφέρουσες ακαδημαϊκές επισκέψεις που θα πραγματοποιηθούν στη Σπάρτη το προσεχές καλοκαίρι! 

  1. Σε συνεργασία με τη Δημοτική Αρχή Σπάρτης, στις 8 Ιουνίου 2022, θα επισκεφθούν τη Σπάρτη στα πλαίσια του Brazilian Summer School in Greece, 25-30 καθηγητές και φοιτητές ιστορίας και αρχαιολογίας, από τα Πανεπιστήμια Unicamp, Sao Paulo, FederalUniversity of Recife και Torino.
  2. Επίσης στις 16-19 Ιουνίου 2022, μέσω των εκπαιδευτικών προγραμμάτων «Παιδεία» θα επισκεφθούν τη Σπάρτη, είκοσι πέντε σπουδαστές και καθηγητές από το University of Connecticut και το Johnson & Wales University-JWU. Το πρόγραμμα διευθύνει ο φίλος της Σπάρτης, Καθηγητής IliasTomazos, Director, PAIDEIA Study Abroad Programs inGreece, του Center for Hellenic Studies PAIDEIA στο Πανεπιστήμιο του Κοννέκτικατ.
  3. 16-19 Ιουνίου 2022 θα επισκεφθούν την Σπάρτη και τα κέντρα φιλοξενίας των αδέσποτων τετράποδων φίλων μας, 6 καθηγητές και σπουδαστές της Κτηνιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Illinois, με επικεφαλής την Dr. Clarissa de Souza (Head of Dermatology Department, University of Illinois College of Veterinary Medicine).
  4. Επίσης, 25 Ιουλίου έως και 5 Αυγούστου, θα επισκεφθούν τη Σπάρτη 12 φοιτητές από 12 Πανεπιστήμια των ΗΠΑ (NYU, North Carolina, Loyola, St. Johns, κ.α.), που θα συμμετάσχουν σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα στις ανασκαφές στο Αμυκλαίο υπό την καθοδήγηση του ερευνητικού προγράμματος ΑΜΥΚΛΑΙΟΝ https://amyklaion.gr/ 

Καλώς να ορίσουν


Helena P. Schrader


  



Οδός Εμπόρων