Vekrakos
Spartorama | Η Ανθρωπιστική Λέσχης Lions Club Sparti με με θλίψη αποχαιρετά τη Χρυσαυγή Σαϊνοπούλου

Η Ανθρωπιστική Λέσχης Lions Club Sparti με με θλίψη αποχαιρετά τη Χρυσαυγή Σαϊνοπούλου

Spartorama 18/04/2022 Εκτύπωση Δημοτικά Κοινωνία Πολιτισμός Σαϊνοπούλειο
Η Ανθρωπιστική Λέσχης Lions Club Sparti με με θλίψη αποχαιρετά τη Χρυσαυγή Σαϊνοπούλου
Η Χρυσαυγή Σαϊνοπούλου και ο αείμνηστος συζυγός της θα αποτελούν πάντα για μας τους Λάκωνες λόγο περηφάνιας, λόγο απόδοσης Τιμής, Σεβασμού και Αιώνιας Μνήμης
Οδός Εμπόρων

Το Δ. Σ και τα μέλη της νεοιδρυθείσας Ανθρωπιστικής Λέσχης Lions Club “Sparti” με θλίψη αποχαιρετούν τη Χρυσαυγή Σαϊνοπούλου, μια αξιοσέβαστη γυναίκα, μία ξεχωριστή συμπολίτισσα.

Πάντα πλάι στο σύζυγό της, αείμνηστο Γεώργιο Σαϊνόπουλο, με ιδιαίτερη αγάπη για τους νέους και τον άνθρωπο, στήριξε άοκνα το όραμά τους, προσφέροντας λαμπρό έργο που θα μείνει απρόσβλητο στη φθορά του χρόνου.

Η φροντίδα και η αγάπη για τον τόπο του συζύγου της, που αγάπησε σαν δικό της, και το ξεχωριστό ανθρωπιστικό τους πνεύμα, τους ώθησε στο σπουδαίο πολιτιστικό και κοινωνικό έργο, ένα έργο που τους κατατάσσει στην Αιώνια Μνήμη και που θα αξίζει για πάντα την ευγνωμοσύνη μας.

Σε όλη την πολυετή πορεία αυτής της διαδρομής η Χρυσαυγή Σαϊονοπούλου, αρωγός, συμπαραστάτης, ενθουσιώδης συνοδοιπόρος, κράτησε ψηλά αυτό το όραμα και των δυο, δίνοντας με αξιοπρέπεια και ήθος το μήνυμα ότι ο αληθινός πλούτος του ανθρώπου είναι ο τρόπος που τον αξιοποιεί και ότι η πραγματική του παρακαταθήκη είναι αυτό που αφήνει πίσω του, όταν «φεύγει».

Η Χρυσαυγή Σαϊνοπούλου και ο αείμνηστος συζυγός της θα αποτελούν πάντα για μας τους Λάκωνες λόγο περηφάνιας, λόγο απόδοσης Τιμής, Σεβασμού και Αιώνιας Μνήμης.


Ανθρωπιστική Λέσχη Lions Club “Sparti”


Οδός Εμπόρων