Vekrakos
Spartorama | Πασχαλινά bazaars από «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Πασχαλινά bazaars από «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

Spartorama 17/04/2022 Εκτύπωση Δημοτικά Εκδηλώσεις Κοινωνία
Πασχαλινά bazaars από «Το Χαμόγελο του Παιδιού»
Μία λαμπάδα…ένα Χαμόγελο - Πάσχα 2022
Οδός Εμπόρων

Ο Δήμος Σπάρτης ανταποκρινόμενος στην πρόταση που έλαβε από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και με την ευγενική συμμετοχή του ΚΔΑΠ «ΑΓΩΓΗ», προσκαλούν όλους τους μικρούς και μεγάλους φίλους του να επισκεφτούν τα πασχαλινά bazaars που διοργανώνουν στις 18/04 έως και 20/04, με σκοπό τη στήριξη των  παιδιών  που σήμερα μεγαλώνουν στα Σπίτια του, την ενίσχυση του Οργανισμού και των εξειδικευμένων και ολιστικών δράσεών του. 

Υπό τη σκιά της πανδημίας και των επιπτώσεών της, αλλά και του πολέμου στην Ουκρανία, «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στηρίζει τα 349 παιδιά που μεγαλώνουν στα 14 Σπίτια του Οργανισμού και ανοίγει παράλληλα την αγκαλιά του για να στηρίξει τα παιδιά με τις μητέρες τους από την Ουκρανία που θα βρουν καταφύγιο στη χώρα μας, εγκαταλείποντας τόσο βίαια την πατρίδα τους. 

Σας περιμένουμε στη Σπάρτη, στην Κεντρική Πλατεία, από 18/04 έως και 20/04 και ώρες 10:00-14:00 & 17:00-21:00 για να υποδεχτούμε το Πάσχα με Χαμόγελο! 

Στα πασχαλινά bazaars θα βρείτε χειροποίητες πασχαλινές λαμπάδες και πασχαλινές κατασκευές, δώρα για μικρούς και μεγάλους που δημιούργησαν με αγάπη οι εθελοντές και οι εργαζόμενοι των Εθελοντικών Δημιουργικών Εργαστηρίων του Οργανισμού. 

Για κάθε παιδί, από πού και αν είναι, η λαμπάδα του Πάσχα συμβολίζει τη χαρά και την αισιοδοξία και για αυτό καλούμε όλους εσάς να στηρίξετε τις δράσεις μας ώστε να καλύψουμε τις ανάγκες των παιδιών και να τους εξασφαλίσουμε την ουσιαστική φροντίδα που έχουν ανάγκη. 

Σε όλους τους χώρους διεξαγωγής θα τηρηθούν όλα τα μέτρα προστασίας και ασφάλειας λόγω της πανδημίας. 

Εναλλακτικά, μπορείτε να βρείτε πασχαλινά είδη καθώς και τα είδη του Οργανισμού στο e-shop: https://www.hamogelo.gr/gr/el/eshop/epochiaka/

Πληροφορίες: pyrgos@hamogelo.gr, Τηλ.: 2621081040 (αστική χρέωση)


Οδός Εμπόρων