Vekrakos
Spartorama | Προβολή του δραματοποιημένου ντοκιμαντέρ «1821, η φλόγα της Επανάστασης» του Μ. Μανουσάκη, στη Σπάρτη

Προβολή του δραματοποιημένου ντοκιμαντέρ «1821, η φλόγα της Επανάστασης» του Μ. Μανουσάκη, στη Σπάρτη

Spartorama 19/03/2022 Εκτύπωση Δημοτικά Ιστορία Κοινωνία Παιδεία Πολιτισμός
Προβολή του δραματοποιημένου ντοκιμαντέρ «1821, η φλόγα της Επανάστασης» του Μ. Μανουσάκη, στη Σπάρτη
Ακολουθούν οι πόλεις: Άργος, Καλαμάτα και Τρίπολη
Οδός Εμπόρων

Στη Σπάρτη συνεχίστηκε σήμερα Τετάρτη 16 Μαρτίου, η σειρά προβολών του δραματοποιημένου ντοκιμαντέρ του Μανούσου Μανουσάκη «1821, η φλόγα της Επανάστασης» -παραγωγή της Περιφέρειας Πελοποννήσου για τα 200 χρόνια από την εθνική παλιγγενεσία- που ξεκίνησε από την Κόρινθο την περασμένη Παρασκευή, για να ακολουθήσει το Ναύπλιο, προχθές Δευτέρα 14 του μήνα. 

Στην προβολή, στον κινηματογράφο Cine Center, παρέστησαν, μεταξύ άλλων, οι βουλευτές Νεοκλής Κρητικός και Σταύρος Αραχωβίτης, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, οι αντιπεριφερειάρχες Λακωνίας Νίκωνας Τζινιέρης και Υποδομών και Μεταφορών Θεόδωρος Βερούτης, o δήμαρχος Σπάρτης Πέτρος Δούκας, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι, ο μητροπολίτης Μάνης Χρυσόστομος και ο πατέρας Γεώργιος Μπλάθρας ως εκπρόσωπος του μητροπολίτη Μονεμβασίας και Σπάρτης Ευσταθίου, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λακωνίας Γιάννης Παναρίτης, φορέων, ο πρόεδρος του ΦοΔΣΑ Σταύρος Αργειτάκος, ο διοικητής του ΚΕΕΜ ταξίαρχος Κωνστ. Πολίτης, καθώς και ο σκηνοθέτης Μ. Μανουσάκης. 

Το πρόγραμμα των προβολών στις υπόλοιπες πόλεις της Περιφέρειας θα συνεχιστεί μεθαύριο Παρασκευή 18 Μαρτίου στο Αργος (αίθουσα Τέχνης και Πολιτισμού «Μέγας Αλέξανδρος» στις 7 το απόγευμα) και θα ολοκληρωθεί την ερχόμενη εβδομάδα – την Δευτέρα 21 του μήνα στην Καλαμάτα (αμφιθέατρο «Θεόδωρος Αγγελόπουλος» του Εργατικού Κέντρου στις 7 το απόγευμα) και την Παρασκευή 25 Μαρτίου στην Τρίπολη (κινηματογράφος CineVille στις 7 το απόγευμα). 

Σε όλες τις προβολές η είσοδος είναι ελεύθερη, ωστόσο θα τηρηθούν όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά πρωτόκολλα -δηλαδή είσοδος μόνο με πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης και χρήση μάσκας σε όλους τους εσωτερικούς χώρους.








  



Οδός Εμπόρων