Vekrakos
Spartorama | Παναγιώτης Πριστούρης: «Πρέπει να ντρέπεσαι κ. Δήμαρχε»

Παναγιώτης Πριστούρης: «Πρέπει να ντρέπεσαι κ. Δήμαρχε» - video

Spartorama 31/01/2022 Εκτύπωση Δημοτικά Κοινωνία Παιδεία Πολιτική
Παναγιώτης Πριστούρης: «Πρέπει να ντρέπεσαι κ. Δήμαρχε»
«Δήμαρχε, ντρέπομαι ειλικρινά που σε γνώρισα και ντρέπεται όλη η Σπάρτη που σ΄ έχει Δήμαρχο»
Οδός Εμπόρων

Ανέβηκαν οι τόνοι της αντιπαράθεσης, στο Δημοτικό Συμβούλιο την Τετάρτη 26/01, στα πλαίσια της συζήτησης με θέμα το τεχνικό πρόγραμμα Δήμου Σπάρτης.

Στην τοποθέτηση του, μεταξύ άλλων, ο Δήμαρχος Πέτρος Δούκας αναφέρθηκε απαξιωτικά για τη σημαντική δωρεά οικοπέδου από τον Ιστορικό Σπαρτιατικό Γ.Σ., για την ανέγερση Αθλητικού Κέντρου σε συνεργασία με τον Δήμο Σπάρτης.

Επιτέθηκε στον Δημοτικό Σύμβουλο και Πρόεδρο του Σπαρτιατικού Γ.Σ. Παναγιώτη Πριστούρη, λέγοντας μεταξύ άλλων: «Μας πέρασε γενεές δεκατέσσερις (Παναγιώτης Πριστούρης), αλλά μετά λέει ναι θέλω να βάλουν την υπογραφούλα τους, για να κάνω τον έξυπνο στον Σπαρτιατικό, ότι τους έφτιαξα κλειστό, δίνοντας ένα οικόπεδο 40 χιλιάδες € και να τρέξει ο προγραμματισμός να του βρει 3 εκατομμύρια € για να φτιαχτεί το Αθλητικό Κέντρο».

Ίσως ο κ. Δούκας δεν αντιλαμβάνεται την διαφορά της εποικοδομητικής κριτικής που μπορεί να του ασκηθεί από κάποιον και με την διαφορετική ιδιότητα που κατέχει, εκτός από αυτή του Δημοτικού Συμβούλου. Εκτός και αν ο κ. Δούκας επιθυμεί την εξαγορά συνειδήσεων.

 

Ενωμένοι Πολίτες Δήμου Σπάρτης


Οδός Εμπόρων