Vekrakos
Spartorama | Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση Μουσικού Ομίλου Σπάρτης,

Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση Μουσικού Ομίλου Σπάρτης,

Spartorama 19/01/2022 Εκτύπωση Δημοτικά Κοινωνία Μουσική Πολιτισμός
Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση Μουσικού Ομίλου Σπάρτης,
Κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας και αρχαιρεσίες
Οδός Εμπόρων

Ο Μουσικός Όμιλος Σπάρτης καλεί τα μέλη του στην ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση του σωματείου, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 26 Ιανουαρίου 2022, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:30, στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Δήμου Σπάρτης (ισόγειο Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης), με τα εξής θέματα της ημερήσιας διάταξης:

  • Θέμα 1ο: Επικύρωση της δράσης του Διοικητικού Συμβουλίου του Μουσικού Ομίλου Σπάρτης κατά τα έτη 2020 - 2021.
  • Θέμα 2ο: Έγκριση οικονομικού απολογισμού του Μουσικού Ομίλου Σπάρτης ετών 2020-2021.
  • Θέμα 3ο:  Ψήφιση προϋπολογισμού εσόδων-εξόδων για το νέο έτος 2022.
  • Θέμα 4ο: Εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής του Μουσικού Ομίλου Σπάρτης, για την επόμενη διετία.

Υπενθυμίζουμε ότι υποψηφιότητα για το αξίωμα του Διοικητικού Συμβουλίου και του μέλους της Εξελεγκτικής Επιτροπής μπορούν να δηλώνουν οι ενδιαφερόμενοι με έγγραφη αίτησή τους, που θα υποβάλλεται το αργότερο 48 ώρες πριν τη διενέργεια των αρχαιρεσιών. Η υποβολή των αιτήσεων αυτών θα γίνεται ως την Παρασκευή 210-1-22, στα μέλη του Δ.Σ ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Μ.Ο.Σ. mousikosomilos@gmail.com

Τέλος, παρακαλούμε τα μέλη του Μ.Ο.Σ. για την παρουσία τους, ώστε να επιτευχθεί η απαρτία, όσο και για την κατάθεση του απαιτούμενου αριθμού υποψηφιοτήτων, για να συνεχιστεί ομαλά η σημαντική πολιτιστική παρουσία  του Ομίλου στην πόλη μας. 

Μετά το πέρας των εργασιών θα κοπεί η πρωτοχρονιάτικη πίτα του Ομίλου, σημείο αναφοράς των συνεργατικών δεσμών και της αλληλεγγύης των μελών του Μ.Ο.Σ.


Οδός Εμπόρων