Vekrakos
Spartorama | Καταπέλτης εναντίον του κ. Δημάρχου η τοποθέτηση του κ. Θέμη Πατσιλίβα στο Δημοτικό Συμβούλιο

Καταπέλτης εναντίον του κ. Δημάρχου η τοποθέτηση του κ. Θέμη Πατσιλίβα στο Δημοτικό Συμβούλιο - video

Ν.Μ. 09/12/2021 Εκτύπωση Δημοτικά Κοινωνία Οικονομία Πολιτική
Καταπέλτης εναντίον του κ. Δημάρχου η τοποθέτηση του κ. Θέμη Πατσιλίβα στο Δημοτικό Συμβούλιο
«Ζητώ συγνώμη από τις Σπαρτιάτισσες και τους Σπαρτιάτες που μας εμπιστεύτηκαν την διακυβέρνηση του Δήμου. Λυπάμαι πάρα πολύ»
Οδός Εμπόρων

Μέσα από μια δαιδαλώδη προεδρία από την κα Ελένη Δαράκη, όπου ο άστοχος συντονισμός της συζήτησης κατέληξε σε κατηγορίες για κλείσιμο μικροφώνων, δικαιολογίες του τύπου «συγνώμη δεν άκουσα ότι ζήτησε τον λόγο», κατόρθωσε τελικώς ο κ. Θέμης Πατσιλίβας, Δημοτικός Σύμβουλος της πλειοψηφίας και τέως αντιδήμαρχος να πάρει τον λόγο και να τοποθετηθεί πάνω στο 2ο  θέμα της ημερησίας διάταξης: «Συνεργασία με το Δήμο Καλαμάτας στο πλαίσιο της δράσης: EU Mission: “100 Climate neutral cities by 2030” -Έγκριση συμφώνου συνεργασίας».

Ούτε από έναν ορκισμένο αντίπαλο της πολιτικής του κ. Δημάρχου δεν θα περίμενε κανείς τέτοια έντονη αντίδραση και κριτική. Είναι χαρακτηριστική η στάση που τήρησε ο κ. Αργειτάκος όταν καλούμενος να δευτερολογήσει επί του ιδίου θέματος δήλωσε «τι να προσθέσω, μας κάλυψε ο κ. Πατσιλίβας».

Σας αφήνω να κρίνετε παρακολουθώντας το παρακάτω βίντεο

Φυσικά, ήταν η πρώτη φορά (αληθινά η πρώτη φορά) που ο κ. Δήμαρχος δεν απάντησε, όπως κάνει κατά σύστημα και αντιδρά έντονα σε οποιαδήποτε τυχόν έντονη κριτική  των Συμβούλων της αντιπολίτευσης.

Νομίζω ότι τα πράγματα σοβάρεψαν πολύ για την νοοτροπία του κ. Δήμαρχου και πρέπει να αναλάβει πρωτοβουλίες. Η γνωστή πολιτική του προς τους αντιπάλους «αγνοήστε τους, μην τους απαντάτε, θα ξεχαστούν» μπορεί να δουλεύουν για τους κατά, κάνουν όμως μεγάλο κακό όταν εφαρμόζονται στους υπέρ ή στους κατ΄ όνομα υπέρ.

Συνεχίστε έτσι κ. Δήμαρχε. Πολύ σύντομα ο πρώην αντιδήμαρχος θα βρει μιμητές.

 

Ν. Μ.


Οδός Εμπόρων