Vekrakos
Spartorama | Δίαυλος: Βιωματικό Εκπαιδευτικό Σεμινάριο «Δεξιότητες για παιδιά Δημοτικού» και «Κάπνισμα: Όχι εμείς!»

Δίαυλος: Βιωματικό Εκπαιδευτικό Σεμινάριο «Δεξιότητες για παιδιά Δημοτικού» και «Κάπνισμα: Όχι εμείς!»

Spartorama 21/10/2021 Εκτύπωση Δημοτικά Κοινωνία Παιδεία Υγεία
Δίαυλος: Βιωματικό Εκπαιδευτικό Σεμινάριο «Δεξιότητες για παιδιά Δημοτικού» και «Κάπνισμα: Όχι εμείς!»
Επιπρόσθετα, πραγματοποιήθηκε διαδικτυακή, ενημερωτική ομιλία - παρουσίαση των εκπαιδευτικών υλικών πρόληψης για τους μαθητές της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης στα στελέχη του ΚΕΔΑΣΥ Π.Ε Λακωνίας
Οδός Εμπόρων

Το Κέντρο Πρόληψης Των Εξαρτήσεων και Προαγωγής Της Ψυχοκοινωνικής Υγείας  Π.Ε. Λακωνίας «Δίαυλος» πραγματοποίησε Βιωματικό Εκπαιδευτικό Σεμινάριο συνολικής διάρκειας τριάντα πέντε ωρών (35) στα επιστημονικά στελέχη του ΚΕΔΑΣΥ Π.Ε. Λακωνίας για την εφαρμογή των εκπαιδευτικών υλικών πρόληψης «Δεξιότητες για παιδιά Δημοτικού» και «Κάπνισμα: Όχι εμείς!». Η εκπαίδευση υλοποιήθηκε σε οκτώ ημέρες (8), κατά το χρονικό διάστημα από 28 Σεπτεμβρίου έως 18 Οκτωβρίου, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Διοικητηρίου της Π.Ε. Λακωνίας. Συντονίστριες των παραπάνω σεμιναρίων ήταν τα επιστημονικά στελέχη του Κ.Π. κα Παπαδοπούλου Ιωάννα, Ψυχολόγο MSc και η κα Καργάκου Κατερίνα - Κοινωνική Λειτουργός MSc, PhD.

Επιπρόσθετα, πραγματοποιήθηκε διαδικτυακή, ενημερωτική ομιλία - παρουσίαση των εκπαιδευτικών υλικών πρόληψης για τους μαθητές της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης  στα στελέχη του ΚΕΔΑΣΥ Π.Ε Λακωνίας, διάρκειας δύο ωρών, στις 20 Οκτωβρίου 2021, από την ψυχολόγο του Κέντρου κα Παπαδοπούλου Ιωάννα.

Το Κέντρο Πρόληψης Των Εξαρτήσεων και Προαγωγής Της Ψυχοκοινωνικής Υγείας  Π.Ε. Λακωνίας «Δίαυλος» θα ήθελε να ευχαριστήσει τον Αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας κ. Θεόδωρο Βερούτη για την παραχώρηση του χώρου εκδηλώσεων Διοικητηρίου της Π.Ε. Λακωνίας, καθώς και την Προϊσταμένη του ΚΕΔΑΣΥ Π.Ε Λακωνίας κα Πατρικάκου Φωτεινή για την άψογη συνεργασία.


Οδός Εμπόρων