Vekrakos
Spartorama | Επιστημονικό Διεθνές Συνέδριο με θέμα: «Οι Διεθνείς Σχέσεις στην Αρχαιότητα: Η περίπτωση της Σπάρτης»

Επιστημονικό Διεθνές Συνέδριο με θέμα: «Οι Διεθνείς Σχέσεις στην Αρχαιότητα: Η περίπτωση της Σπάρτης»

Spartorama 07/09/2021 Εκτύπωση Δημοτικά Εκδηλώσεις Κοινωνία Παιδεία
Επιστημονικό Διεθνές Συνέδριο με θέμα: «Οι Διεθνείς Σχέσεις στην Αρχαιότητα: Η περίπτωση της Σπάρτης»
Στο αμφιθέατρο της Σχολής Επιστημών Ανθρώπινης Κίνησης και Ποιότητας Ζωής στην Σπάρτη, 11 - 12 Σεπτεμβρίου 2021
Οδός Εμπόρων

Στην τελική ευθεία πέρασε πλέον η πραγματοποίηση του Διεθνούς Συνεδρίου με θέμα «Διεθνείς Σχέσεις στην αρχαιότητα: η περίπτωση της Σπάρτης», το οποίο διοργανώνει το Ινστιτούτο Σπάρτης υπό την αιγίδα και την οικονομική στήριξη του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού και του Επιμελητηρίου Λακωνίας.

Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο αμφιθέατρο της Σχολής Επιστημών Ανθρώπινης Κίνησης και Ποιότητας Ζωής στην Σπάρτη και θα τηρηθούν όλες οι προβλεπόμενες από το πρωτόκολλο Covid  διαδικασίες.

Ως εκ τούτου όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν δια ζώσης το Συνέδριο θα πρέπει να δηλώσουν την συμμετοχή τους στο  email του Ινστιτούτου Σπάρτης:  institoutospartis@gmail.com  ή στα τηλέφωνα: 6944602206 και 6971904882

Το ΔΣ του Ινστιτούτου Σπάρτης ευχαριστεί θερμά το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου και ειδικότερα την Κοσμητεία της Σχολής Επιστημών Ανθρώπινης Κίνησης και Ποιότητας Ζωής για την άμεση και θετική ανταπόκριση και φιλοξενία του Συνεδρίου στο αμφιθέατρο της Σχολής.

Τις επόμενες ημέρες θα ανακοινωθεί και ο σύνδεσμος ZOOM μέσω του οποίου οι ενδιαφερόμενοι θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν τις εργασίες του Συνεδρίου διαδικτυακά


Δείτε το Πρόγραμμα του Συνεδρίου εδώ


Παρακολουθείστε ζωντανά το Συνέδριο: Δείτε πως



Οδός Εμπόρων