Vekrakos
Spartorama | Νεοκλής Κρητικός με Χρήστο Τριαντόπουλο για την πυρόπληκτη Μάνη: Προτάσεις για βελτίωση της πλατφόρμας Εθνικής Αρωγής

Νεοκλής Κρητικός με Χρήστο Τριαντόπουλο για την πυρόπληκτη Μάνη: Προτάσεις για βελτίωση της πλατφόρμας Εθνικής Αρωγής

Spartorama 03/09/2021 Εκτύπωση Θεομηνία Κοινωνία Λακωνία Πολιτική
Νεοκλής Κρητικός με Χρήστο Τριαντόπουλο για την πυρόπληκτη Μάνη: Προτάσεις για βελτίωση της πλατφόρμας Εθνικής Αρωγής
Ο κ. Τριαντόπουλος ενημέρωσε τον βουλευτή ότι μέσα στην εβδομάδα, εκτός απροόπτου, θα επισκεφθεί το Γύθειο για εκ νέου συζήτηση με τους φορείς. Η Ανατολική Μάνη θα αντιμετωπιστεί και αυτή με ιδιαίτερη προσοχή.
Οδός Εμπόρων

Συνάντηση με τον Υφυπουργό και υπεύθυνο για το πρόγραμμα εθνικής αρωγής κ. Χρήστο Τριαντόπουλο είχε ο βουλευτής Λακωνίας κ. Νεοκλής Κρητικός.

Ο κ. Κρητικός ενεχείρισε δεύτερο συμπληρωματικό τεύχος στο οποίο συγκεντρώθηκαν όλες οι επισημάνσεις σχετικά με τη λειτουργία της πλατφόρμας www.agori.gov.gr, ενώ σε κάθε επισήμανση κατέθεσε και αντίστοιχη πρόταση.

Ζητήματα όπως το δικαίωμα αιτήσεων από ιδιοκτήτες ή μισθωτές, το ζήτημα της φορολογικής έδρας και το κατά πόσο επηρεάζει το δικαίωμα υποβολής τέθηκαν και έγινε έλεγχος σε συνεννόηση με τις υπηρεσίες για να εντοπιστούν οι δυσκολίες.

Επίσης σχετικά με την αποζημίωση αυτοκινήτων, τρακτέρ, αγροτικών εργαλείων, ελαστικών, λιόπανων, ο Υφυπουργός ξεκαθάρισε ότι αυτά θα αποζημιωθούν από την Περιφέρεια σε συνεργασία με τον ΕΛΓΑ.

Τέλος και οι δύο σημείωσαν ότι είναι αναγκαίο να υπάρξει σε βάθος χρόνου περαιτέρω ενίσχυση των πυρόπληκτων συμπολιτών, κάτι το οποίο μπορεί να γίνει στο πλαίσιο των Κρατικών Οικονομικών Ενισχύσεων.

Ο κ. Κρητικός ζήτησε από τον Υφυπουργό να έχει συχνή παρουσία στη Λακωνία. Ο κ. Τριαντόπουλος ενημέρωσε τον βουλευτή ότι μέσα στην εβδομάδα, εκτός απροόπτου, θα επισκεφθεί το Γύθειο για εκ νέου συζήτηση με τους φορείς. Η Ανατολική Μάνη θα αντιμετωπιστεί και αυτή με ιδιαίτερη προσοχή.


Οδός Εμπόρων