Vekrakos
Spartorama | «Συμμαχία Πολιτών Ευρώτα»: Θερμές ευχαριστίες στους Προέδρους των Τ.Κ. και άμεση σύγκλιση του Συντονιστικού Οργάνου

«Συμμαχία Πολιτών Ευρώτα»: Θερμές ευχαριστίες στους Προέδρους των Τ.Κ. και άμεση σύγκλιση του Συντονιστικού Οργάνου

Spartorama 08/08/2021 Εκτύπωση Θεομηνία Κοινωνία Λακωνία Πολιτική
«Συμμαχία Πολιτών Ευρώτα»: Θερμές ευχαριστίες στους Προέδρους των Τ.Κ. και  άμεση σύγκλιση του Συντονιστικού Οργάνου
Από τους επιχειρηματίες, τους συλλόγους, τους απλούς συμπολίτες μας του Δήμου Ευρώτα αποδεικνύεται ότι ο ανθρωπισμός της συμπαράστασης παραμένει αξία ανεκτίμητη
Οδός Εμπόρων

Είναι συγκινητική η πρωτοβουλία των Προέδρων όλων των Τοπικών Κοινοτήτων του Δήμου Ευρώτα να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή και ταυτόχρονα  να ενεργοποιούν τους συμπολίτες μας για την προστασία από τυχόν πυρκαγιές.

Εκφράζω τις θερμές ευχαριστίες και την αμέριστη συμπαράστασή μου σ΄ αυτή την Εθελοντική κινητοποίηση προς τους προέδρους των Τ.Κ. και τις τοπικές κοινωνίες καθώς και στους δύο Εθελοντικούς Πυροσβεστικούς Σταθμούς της Μυρτιάς και των Κροκεών.

Θεωρώ χρέος μου να ευχαριστήσω την κοινωνία των πολιτών, τον Δήμο Ευρώτα και τις υπηρεσίες του, για την προσφορά έμπρακτης αλληλεγγύης και ανιδιοτελούς συμπαράστασης στους δοκιμαζόμενους από την πυρκαγιά πολίτες του Γυθείου.

Από τους επιχειρηματίες, τους συλλόγους, τους απλούς συμπολίτες μας του Δήμου Ευρώτα αποδεικνύεται ότι ο ανθρωπισμός της συμπαράστασης παραμένει αξία ανεκτίμητη.

Επειδή διανύουμε μία κρίσιμη και επικίνδυνη περίοδο για πυρκαγιές καλώ τον Δήμαρχο Ευρώτα για την άμεση σύγκλιση του αρμόδιου συντονιστικού οργάνου για να υπάρξει ενιαίος συντονισμός και υλοποίηση του σχεδίου πρόληψης,  με αυτονόητη τη συμμετοχή της Δημοτικής Παράταξής μας όπου παραστεί ανάγκη.

Με συνεργασία και ετοιμότητα θα αντιμετωπίσουμε τον κίνδυνο.

Οι καιροί ου μενετοί.

 

Σκάλα 07-Αυγούστου-2021
Γραφείο Τύπου
«Συμμαχία Πολιτών Ευρώτα»


Οδός Εμπόρων