Vekrakos
Spartorama | Άλλο ένα περιστατικό παρανομίας αλλά και ιεροσυλίας, από τους «γνωστούς αγνώστους» των Αμυκλών

Άλλο ένα περιστατικό παρανομίας αλλά και ιεροσυλίας, από τους «γνωστούς αγνώστους» των Αμυκλών

Spartorama 20/07/2021 Εκτύπωση Δημοτικά Εκκλησία Κοινωνία Πολιτική
Άλλο ένα περιστατικό παρανομίας αλλά και ιεροσυλίας, από τους «γνωστούς αγνώστους» των Αμυκλών
Απευθύνουμε θερμή έκκληση στους αρμόδιους φορείς, την τοπική εκκλησία, στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας, στον κ. Δήμαρχο, στους κ. Αντιδημάρχους, στην Αστυνομία και στον καθένα πολίτη χωριστά, που μπορεί να βοηθήσει
Οδός Εμπόρων

Ιερόσυλοι εισέβαλαν στο γραφικό εξωκλήσι του Αγ. Γεωργίου, στα νότια του χωριού, βεβήλωσαν το εσωτερικό του, έσπασαν εικόνες και καντήλια, έσυραν μερικές απ΄ αυτές στον περίβολο ώστε να συνεχίσουν το καταστροφικό τους έργο και σε μία επόμενη εισβολή τους άφησαν δίπλα στην Αγία Τράπεζα κι ένα στρώμα, πιθανόν για ανομολόγητες πράξεις. Οι εικόνες του πρωτοφανούς βανδαλισμού προκαλούν την αγανάκτηση και τον αποτροπιασμό του καθενός και της καθεμιάς.

Απευθύνουμε θερμή έκκληση στους αρμόδιους φορείς, την τοπική εκκλησία, στον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας, στον κ. Δήμαρχο, στους κ. Αντιδημάρχους, στην Αστυνομία και στον καθένα  πολίτη χωριστά, που μπορεί να βοηθήσει, ώστε να αποκατασταθούν οι ζημιές και να επανέλθει το εκκλησάκι στην προτέρα του κατάσταση.

Υπερασπιζόμαστε τη θρησκευτική μας πίστη, το θρησκευτικό μας συναίσθημα αλλά και τη νομιμότητα και το περιβάλλον και την αισθητική!

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων!

Ενεργοί πολίτες Αμυκλών


Οδός Εμπόρων