Vekrakos
Spartorama | Αποκλειστικό: Μια φιλική συζήτηση - συνέντευξη με την Μπέσσυ Αργυράκη και τον Δημήτρη Κίκλη

Αποκλειστικό: Μια φιλική συζήτηση - συνέντευξη με την Μπέσσυ Αργυράκη και τον Δημήτρη Κίκλη - video

Spartorama 02/07/2021 Εκτύπωση Δημοτικά Εκδηλώσεις Κοινωνία Μουσική
Αποκλειστικό: Μια φιλική συζήτηση - συνέντευξη με την Μπέσσυ Αργυράκη και τον Δημήτρη Κίκλη
Μετά την επιτυχημένη μουσική βραδιά στον «Οινοκράτη - Άλλες Εποχές», στον πεζόδρομο της Κλεομβρότου
Οδός Εμπόρων

Την Παρασκευή, 25 Ιουνίου 2021, έγινε επιτέλους (πέρασαν σχεδόν δυο χρόνια απραξίας και εγκλεισμού) η πρώτη φετινή μουσική ζωντανή δράση στον πεζόδρομο της Κλεομβρότου από τους υπευθύνους του ωραίου χώρου «Οινοκράτης - Άλλες Εποχές», Τάκη Μπορέτου και Μαίη Λαμπρινού.


Το καλλιτεχνικό σχήμα αποτελείτο από την γνωστή σε όλους Μπέσσυ Αργυράκη μαζί με τον ταλαντούχο ανερχόμενο καλλιτέχνη Δημήτρη Κίκλη σε πιάνο και φωνή. Και οι δυο καλλιτέχνες είναι ιδιαιτέρως δημοφιλείς στους Σπαρτιάτες μουσικόφιλους αφού έχουν εμφανιστεί και άλλες φορές στον ίδιο χώρο.

Λίγο η προσδοκία των θαμώνων για μουσική εκτόνωση, λίγο η εσωτερική ανάγκη των καλλιτεχνών να εκφράσουν επιτέλους την τέχνη τους ανεμπόδιστα, λίγο και ο καινούργιος ωραίος χώρος του Οινοκράτη στον πεζόδρομο, όλα μαζί οδήγησαν σε μια ανεπανάληπτη βραδιά κεφιού και ξεφαντώματος. Όλοι ανεξαιρέτως το ευχαριστήθηκαν, ο καθένας με τον τρόπο του τραγουδώντας,  χορεύοντας και χτυπώντας παλαμάκια στους ρυθμούς της μουσικής Σε μία στιγμή παρατήρησα ότι πιο ψηλά στον πεζόδρομο μια παρέα νεαρών είχε στήσει χορευτική πίστα και διασκέδαζε στους ήχους και τα τραγούδια του σχήματος. 

Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε highlights της πολλή επιτυχημένης βραδιάς.




  

Μετά το πέρας της παράστασης και παρά την υπερέντασή τους οι δυο καλλιτέχνες είχαν την καλοσύνη να παραχωρήσουν μια φιλική συνέντευξη στο spartorama.gr, την οποία υπερήφανα παρουσιάζουμε.


Οδός Εμπόρων