Vekrakos
Spartorama | Μουσική Παράσταση «Έντεχνο και Παραδοσιακό Ταξίδι στην Άλωση»

Μουσική Παράσταση «Έντεχνο και Παραδοσιακό Ταξίδι στην Άλωση»

Spartorama 03/06/2021 Εκτύπωση Δημοτικά Εκδηλώσεις Κοινωνία Μουσική
Μουσική Παράσταση «Έντεχνο και Παραδοσιακό Ταξίδι στην Άλωση»
Από το συγκρότημα «Χοές» στον Αρχαιολογικό χώρο του Μυστρά
Οδός Εμπόρων

Το Ν.Π.Π.Π. ανακοινώνει ότι λόγω των περιορισμών που ισχύουν για την αποφυγή της διασποράς του κορωνοϊού Covid-19, o αριθμός των ατόμων που δύναται να παρακολουθήσουν τη Μουσική Παράσταση «ΕΝΤΕΧΝΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΛΩΣΗ» από το συγκρότημα «ΧΟΕΣ», η οποία θα πραγματοποιηθεί στον αρχαιολογικό χώρο του Μυστρά, στις 4/6/2021 και ώρα 20:00, είναι ΑΥΣΤΗΡΑ 150 άτομα. 

Για τον λόγο αυτό, παρακαλούμε όποιος επιθυμεί να παρακολουθήσει την εν λόγω παράσταση να το δηλώσει στο email του Ν.Π.Π.Π. (npp.sparti@gmail.com), από  σήμερα 1/6/2021, στις 14:00, έως και την Πέμπτη 3/6/2021, στις 14:00. Επισημαίνεται ότι η αποστολή του κάθε μηνύματος θα αφορά τη συμμετοχή 1 ατόμου ΑΥΣΤΗΡΑ. 

Οι πρώτοι 130 θα ειδοποιηθούν με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, προκειμένου να προσέλθουν και να παραλάβουν το εισιτήριό τους από το γραφείο του Ν.Π.Π.Π. (Δωριέων 13-15), την Παρασκευή 4/6/2021, από 9:00 – 13:00. 

Επισημαίνεται ότι δεν θα επιτραπεί η είσοδος στον αρχαιολογικό χώρο, χωρίς την επίδειξη του εισιτηρίου.

 

Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021

Τ.Κ. Μυστρά- Αρχαιολογικός χώρος

Ώρα 20.00-22.00: Μουσική παράσταση «ΕΝΤΕΧΝΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΗΝ ΑΛΩΣΗ»

Συγκρότημα «ΧΟΕΣ», Γιάννης Ισμυρνιόγλου - Παναγιώτης Κωνσταντάκης - Πέτρος Χρηστάκης - Μαρία Κουμουτσίδη - Μαρία Γιαννακοπούλου

 

live streaming: https://www.facebook.com/events/600333397568530?ref=newsfeed

 

Το μουσικό συγκρότημα ΧΟΕΣ αποτελείται από τέσσερις μουσικούς που ερμηνεύουν τραγούδια από την «έντεχνη» - παραδοσιακή σκηνή αλλά και δικές τους συνθέσεις. Στις 20 Απριλίου 2017 κυκλοφόρησε η πρώτη δισκογραφική τους δουλειά με τίτλο Ψεύτικα κουτιά στον οποίο ενσωματώθηκαν τρεις ακόμη μουσικοί. Έχοντας όλα τα μέλη της μπάντας εμπειρία πολλών χρόνων και επιρροές πολλών μουσικών ρευμάτων, προσπάθησαν στον πρώτο τους δίσκο να αποτυπώσουν όλους τους ήχους και τις μουσικά ακούσματα που έχει ο καθένας. Από το «έντεχνο» περνάνε στο ροκ, έπειτα στο παραδοσιακό και καταλήγουν στο ατμοσφαιρικό «κάτι», όπως λένε οι ίδιοι. Με ελληνικό στίχο  και σχολιάζοντας άμεσα ή έμμεσα την καθημερινότητα, καθώς προτείνουν κιόλας, «Φύγε από τα Ψεύτικα κουτιά, το χρήμα τους σε πνίγει» λέει το κομμάτι τους Η ανάσα ενός τρελού, σε στίχους Βασίλη Σακκά.


Οδός Εμπόρων