Vekrakos
Spartorama | «Το Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Ευρώτα, ένα στολίδι προσφοράς και ευκαιρίας»

«Το Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Ευρώτα, ένα στολίδι προσφοράς και ευκαιρίας»

Spartorama 01/05/2021 Εκτύπωση Άνθρωποι! Κοινωνία Λακωνία Παιδεία
«Το Ε.Ε.Ε.ΕΚ. Ευρώτα, ένα στολίδι προσφοράς και ευκαιρίας»
Μία ένδειξη αγάπης για τα παιδιά με Ειδικές Ανάγκες το οποίο στεγάζεται στο παλιό δημοτικό του Περιστερίου
Οδός Εμπόρων

Το Εργαστήριο Ειδικής Επαγγελματικής Εκπαίδευσης (Ε.Ε.Ε.ΕΚ.) Ευρώτα είναι ένα στολίδι και μία ένδειξη αγάπης για τα παιδιά με ειδικές ανάγκες το οποίο στεγάζεται στο παλιό δημοτικό του Περιστερίου.

Έχει προσφάτως ανακαινισθεί από τον Δήμο Ευρώτα με όλες τις προϋποθέσεις έτσι ώστε τόσο ο εσωτερικός χώρος, όσο και ο περιβάλλων χώρος να είναι ασφαλείς και κατάλληλοι για τη φιλοξενία των ΑμΕΑ.

Διευθυντής του είναι ο κ. Βασίλειος Μανιατάκος, εκπαιδευτικός με εμπειρία και εξειδίκευση στην Ειδική Αγωγή.

Μετά από την επίσκεψη του βουλευτή Λακωνίας με την Ν.Δ. Κου Νεοκλή Κρητικού ο οποίος έμεινε και εντυπωσιασμένος υπήρξε η διαβεβαίωση στον δήμαρχο Ευρώτα Κο Βέρδο ότι θα υπάρξει η αμέριστη ενίσχυση των ενεργειών του από την Κεντρική Διοίκηση του Κράτους.

Να σημειώσουμε εδώ ότι το Ε.Ε.Ε.ΕΚ Ευρώτα έγινε χωρίς τυμπανοκρουσίες και φαφλατισμούς (τις γνωστές κορώνες του ΕΓΩ κατά τις προηγούμενες διοικήσεις την αυτοδιοικητικών -δεν αφορά τον προηγούμενο δήμαρχο αυτό το σχόλιο- που για ένα τόσο απλό όσο και σημαντικό εγχείρημα θα έστελναν πυροτεχνήματα στον Άρη), αλλά μεθοδικά από τον δήμαρχο Δήμο Βέρδο τον αντιδήμαρχο και υπεύθυνο των σχολικών επιτροπών Παναγιώτη Πολολό και το επιτελείο τους, αθόρυβα και πρακτικά, έχοντας την αμέριστη συμπαράσταση όλου του δημοτικού συμβουλίου.

Συγχαρητήρια στους συντελεστές.


krokees.gr



  



Οδός Εμπόρων