Vekrakos
Spartorama | Η Λαϊκή Συσπείρωση για την στάση Δούκα - Αργειτάκου, σχετικά με το νομοσχέδιο για τα εργασιακά που φέρνει η κυβέρνηση

Η Λαϊκή Συσπείρωση για την στάση Δούκα - Αργειτάκου, σχετικά με το νομοσχέδιο για τα εργασιακά που φέρνει η κυβέρνηση

Spartorama 28/04/2021 Εκτύπωση Δημοτικά Κοινωνία Οικονομία Πολιτική
Η Λαϊκή Συσπείρωση για την στάση Δούκα - Αργειτάκου, σχετικά με το νομοσχέδιο για τα εργασιακά που φέρνει η κυβέρνηση
Κατάργηση του 8ωρου, δεκάωρη εργασία χωρίς να πληρώνονται οι επιπλέον ώρες, ανοιχτή παρεμπόδιση της συνδικαλιστικής δράσης και της απεργίας κ.λπ.
Οδός Εμπόρων

Οι δήθεν ανεξάρτητοι, Δούκας - Αργειτάκος, που παριστάνουν ότι ενδιαφέρονται για το καλό του τόπου και των δημοτών, έριξαν τις μάσκες τους! Στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για έκδοση ψηφίσματος ενάντια στο νομοσχέδιο έκτρωμα για τα εργασιακά που φέρνει η κυβέρνηση, με κατάργηση του 8ωρου, με δεκάωρη εργασία χωρίς να πληρώνονται οι επιπλέον ώρες, με την ανοιχτή παρεμπόδιση της συνδικαλιστικής δράσης και της απεργίας κ.λπ., απέδειξαν ότι είναι εξαρτημένοι μέχρι τα «μπούνια», καταψηφίζοντας την πρόταση για απόρριψη του νομοσχεδίου. Γνήσιοι υπηρέτες του συστήματος, επιχειρηματολογούσαν υπέρ της κυβέρνησης και του νομοσχεδίου, που θα ζήλευαν ακόμη και οι εμπνευστές του. Ένα νομοσχέδιο που θα γυρίσει τους εργαζόμενους 100 και πλέον χρόνια πίσω.

Ας τους γυρίσει ο λαός την πλάτη!

Απαιτούμε να μην κατατεθεί το νομοσχέδιο έκτρωμα!

Όλοι την Πέμπτη 6 Μαΐου στην Πρωτομαγιάτικη απεργιακή συγκέντρωση στο Εργατικό Κέντρο Λακωνίας στις 10:30 π.μ.


Λαϊκή Συσπείρωση Δήμου Σπάρτης


Οδός Εμπόρων