Vekrakos
Spartorama | Σχόλιο της Λαϊκής Συσπείρωσης για το ψήφισμα που κατέθεσε η παράταξη Βαλιώτη

Σχόλιο της Λαϊκής Συσπείρωσης για το ψήφισμα που κατέθεσε η παράταξη Βαλιώτη

Spartorama 28/04/2021 Εκτύπωση Άνθρωποι! Δημοτικά Κοινωνία Πολιτική
Σχόλιο της Λαϊκής Συσπείρωσης για το ψήφισμα που κατέθεσε η παράταξη Βαλιώτη
Για το τερατούργημα που φέρνει η κυβέρνηση για την διευθέτηση του χρόνου εργασίας
Οδός Εμπόρων

Σχόλιο της Λαϊκής Συσπείρωσης για το ψήφισμα που κατέθεσε η παράταξη Βαλιώτη για το τερατούργημα που φέρνει η κυβέρνηση για την διευθέτηση του χρόνου εργασίας. 

Την εισήγηση έκανε ο κ. Μαντζουράνης, μέλος της Διοίκησης του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Λακωνίας, των Οικοδόμων, και πρόεδρος της Επιτροπής του Δήμου κατά της Ανεργίας. Για το περιεχόμενο του ψηφίσματος προτάσεις βελτίωσης έκανε η Λαϊκή Συσπείρωση αλλά δεν έγιναν δεκτές. 

Ο κ. Μαντζουράνης  είπε ότι είναι ανήθικο εν μέσω πανδημίας να περνάνε τέτοια νομοσχέδια και «σε μια χρονιά που δεν υπάρχει ΓΣΕΕ γιατί δεν έχει γίνει το Συνέδριο και είναι διορισμένοι δεν παίρνει αποφάσεις». 

Να ενημερώσουμε τον κ. Μαντζουράνη, εκπρόσωπο των εργαζομένων, για να γνωρίζει, ότι η ΓΣΕΕ έχει «νόμιμα εκλεγμένη» διοίκηση, μια χαρά αποφάσεις παίρνει, όπως η τελευταία για το γιορτασμό τη Πρωτομαγιάς μαζί με την κυβέρνηση κολλητά στις αργίες την Τρίτη, 4 Μάη. 

Πως το 37ο Συνέδριο της ΓΣΕΕ έγινε πέρυσι στο Καβούρι, ένα συνέδριο μαϊμού, με νόθους αντιπροσώπους, εκπροσώπους της εργοδοσίας, και με τη βοήθεια των ΜΑΤ. 

Αν περιμένετε βοήθεια από αυτή την συνδικαλιστική σαπίλα της ΠΑΣΚΕ, της ΔΑΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ που στα χρόνια της κρίσης  στήριξαν όλες τις κυβερνήσεις , που έφεραν τα τρία μνημόνια και εκατοντάδες αντιλαϊκούς και αντεργατικούς νόμους να πάτε να τα πείτε στους συναδέλφους που βασανίζονται και υποφέρουν από τις μειώσεις μισθών, συντάξεων και πολλοί καταλήγουν στην ανεργία. 

Καλή Ανάσταση και καλά ψηφαλάκια!


Οδός Εμπόρων