Vekrakos
Spartorama | Ο Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Σπάρτης για την ίδρυση Ινστιτούτου Επιμόρφωσης Αθλητικών Στελεχών

Ο Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Σπάρτης για την ίδρυση Ινστιτούτου Επιμόρφωσης Αθλητικών Στελεχών

Spartorama 24/02/2021 Εκτύπωση Αθλητισμός Δημοτικά Παιδεία Πολιτική
Ο Αθλητικός Οργανισμός Δήμου Σπάρτης για την ίδρυση Ινστιτούτου Επιμόρφωσης Αθλητικών Στελεχών
Θα ιδρυθεί με τη συμμετοχή των ΑΕΙ της χώρας και το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου θα αναλάβει τον ακαδημαϊκό συντονισμό της επιμόρφωσης
Οδός Εμπόρων

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να συγχαρούμε τον Πρύτανη του Πανεπιστήμιου Πελοποννήσου κ. Αθανάσιο Κατσή για την πρόταση του για λειτουργία Ινστιτούτου Επιμόρφωσης Αθλητικών Στελεχών. Το Ινστιτούτο Επιμόρφωσης Αθλητικών Στελεχών, θα ιδρυθεί με τη συμμετοχή των ΑΕΙ της χώρας και το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου θα αναλάβει τον ακαδημαϊκό συντονισμό της επιμόρφωσης, μέσω του Τμήματός του, του Πανεπιστημίου Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού (ΤΟΔΑ) που έχει την έδρα του στην πόλη μας.

Επίσης εκφράζουμε τα συγχαρητήρια μας στον πρόεδρο του Τμήματος Οργάνωσης και Διαχείρισης Αθλητισμού (ΤΟΔΑ), Κοσμήτορα της Σχολής Ανθρώπινης Κίνησης και Ποιότητας Ζωής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου Αν. Καθηγητή κ. Αλεξόπουλο Παναγιώτη  που  έκανε αποδεκτή αυτή την πρόταση και με αυτό τον τρόπο συμβάλλει στην  ανάδειξη του πανεπιστημίου της πόλης μας καθώς και στην ανάδειξη του τόπου μας.

Σας ενημερώνουμε ακόμη, ότι ο Αθλητικός Οργανισμός θα συνδιοργανώσει με το Πανεπιστήμιο Σπάρτης (ΤΟΔΑ)  διάφορες επιστημονικές ημερίδες και εκδηλώσεις καθώς και θα δεχτεί φοιτητές για  πρακτική και εθελοντική συνεργασία  στις αθλητικές του διοργανώσεις.  

          

 

Ο Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού
Δήμου Σπάρτης
Σταύρος Περγαντής


Οδός Εμπόρων