Vekrakos
Spartorama | Δήμος Σπάρτης: Επίβλεψη Πορείας Έργων

Δήμος Σπάρτης: Επίβλεψη Πορείας Έργων

Spartorama 22/02/2021 Εκτύπωση Δημοτικά Κοινωνία Οικονομία
Δήμος Σπάρτης: Επίβλεψη Πορείας Έργων
Επισκέφθηκαν τις κοινότητες Γκοριτσάς, Αγ. Αναργύρων (Ζούπαινα), Κεφαλά, Πλατάνας, Σκούρας και Σελλασίας και την «Οικία της Ευρώπης»
Οδός Εμπόρων

Ο Δήμαρχος Σπάρτης, κ. Πέτρος Δούκας με τον Αντιδήμαρχο κ. Χρήστο Κανακάκο και τον Πρόεδρο του Αθλητικού Οργανισμού κ. Σταύρο Περγαντή, επισκέφθηκαν την Παρασκευή 19 Φεβρουαρίου 2021, τις κοινότητες Γκοριτσάς, Αγ. Αναργύρων (Ζούπαινα), Κεφαλά, Πλατάνας, Σκούρας και Σελλασίας, για συναντήσεις με τους Προέδρους των Κοινοτήτων (κ.κ. Γιώργο Φλώρο, Μαρία Καλιαμούρη, Θεοδώρα Δέδε, Κώστα Γερόντζο, Αναστάση Παπαδημητράτο και Παύλο Κούρο) με τους οποίους είχαν εξαιρετική συνεργασία. Κατά τη διάρκεια των συναντήσεων πραγματοποίησαν και επιθεωρήσεις των αθλητικών εγκαταστάσεων.

Επίσης ο κ. Δήμαρχος, συνοδευόμενος από τους Αντιδημάρχους κ.κ. Δημήτρη Καπονικολό, Χρήστο Κανακάκο και Γεωργία Ζαχαράκη καθώς και το Σύμβουλο για τα τεχνικά έργα, κ. Ιωάννη Ράλλη,  μετέβησαν στο χώρο όπου βρίσκεται το περίφημο ψηφιδωτό ρωμαϊκής εποχής, της λεγόμενης «Οικίας της Ευρώπης», προκειμένου να παρακολουθήσουν την πρόοδο των εργασιών ανάπλασης - ανάδειξης του εν λόγω χώρου.

Τέλος, με τον Αντιδήμαρχο κ. Δημήτρη Καπονικολό και τον Σύμβουλο κ. Ιωάννη Ράλλη παρακολούθησε το έργο επικαιροποίησης της καταγραφής των αναγκών για σύγχρονες εγκαταστάσεις φωτισμού σε διάφορες περιοχές της Σπάρτης, όπως στο Νέο Κόσμο, στο κενοτάφειο του Λεωνίδα, κ.α.














  



Οδός Εμπόρων