Vekrakos
Spartorama | Συνάντηση Βερούτη με εκπροσώπους του Λιμενικού Σώματος

Συνάντηση Βερούτη με εκπροσώπους του Λιμενικού Σώματος

Spartorama 28/10/2020 Εκτύπωση Κοινωνία Λακωνία Πολιτική
Συνάντηση Βερούτη με εκπροσώπους του Λιμενικού Σώματος
Ο αντιπεριφερειάρχης τους ευχαρίστησε για τις άοκνες προσπάθειες που καταβάλλουν σε θέματα Πολιτικής Προστασίας
Οδός Εμπόρων

Επίσκεψη εθιμοτυπικού χαρακτήρα στον αντιπεριφερειάρχη Λακωνίας Βερούτη Θεόδωρο, πραγματοποίησαν την Πέμπτη 22/10, ο Διοικητής της 5ης Περιφερειακής Διοίκησης Λιμενικού Σώματος - Ελληνικής  Ακτοφυλακής, Πλοίαρχος Κυριακουλόπουλος Δημήτριος και ο νέος Λιμενάρχης Γυθείου, Υποπλοίαρχος Βουρλέτσης Σωτήριος, συνοδευόμενοι και από τον Ανθυπασπιστή του Λιμεναρχείου Γυθείου, Τσούση Γεώργιο

Ο αντιπεριφερειάρχης αφού τους καλωσόρισε, τους συνεχάρη για την επιτυχία του Λιμεναρχείου Γυθείου, που σε συντονισμό με το Υπουργείο μετά από μεγάλη επιχείρηση, εντόπισαν και κατάσχεσαν τεράστια ποσότητα ναρκωτικών 1,2 τόνων και συνέλαβαν τους διακινητές. Τους ευχαρίστησε επίσης για τις άοκνες προσπάθειες που καταβάλλουν σε θέματα Πολιτικής Προστασίας του Νομού αλλά και για την αξιέπαινη συνεισφορά τους στην εμπέδωση του αισθήματος ασφάλειας στους δύσκολους καιρούς που διανύουμε.

Στη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκαν επίσης τρέχοντα θέματα που απασχολούν το Λιμενικό Σώμα και ο αντιπεριφερειάρχης δήλωσε ότι η Π.Ε. Λακωνίας θα συνεχίσει σταθερά να είναι στη διάθεση του Λιμεναρχείου Γυθείου, για την καλύτερη δυνατή και αποτελεσματική συνεργασία των δύο φορέων.


Οδός Εμπόρων