Vekrakos
Spartorama | Προσκλητήριο στήριξης της Γυναικείας Ομάδας Ποδοσφαίρου, οι «Καρυάτιδες»

Προσκλητήριο στήριξης της Γυναικείας Ομάδας Ποδοσφαίρου, οι «Καρυάτιδες»

Spartorama 09/09/2020 Εκτύπωση Αθλητισμός Δημοτικά Εκδηλώσεις Κοινωνία
Προσκλητήριο στήριξης της Γυναικείας Ομάδας Ποδοσφαίρου, οι «Καρυάτιδες»
πρώτη συγκέντρωση προετοιμασίας / ενημέρωσης του κοινού την Παρασκευή (11/9/2020) στο καφέ «Ποτών Λαβέ» Λυκούργου 119 και Λεωνίδου 66, στις 9.00 μ.μ.
Οδός Εμπόρων

Δεν είναι όνειρο. Είναι πραγματικότητα. Οι «Καρυάτιδες», η γυναικεία ποδοσφαιρική ομάδα της Λακωνίας, μπήκε επάξια στην Α΄ Εθνική και στόχος από εδώ και εμπρός για τις μαχήτριές μας είναι η κορυφή. Πρόκειται για μια τεράστια κατάκτηση των κοριτσιών που για όλους εμάς τους Λάκωνες αποτελεί … έμπνευση.

Η άνοδος ωστόσο στην πρώτη Εθνική συνεπάγεται …«άνοδο» σε όλες τις κλίμακες. Η ομάδα ήδη οργανώνεται και προετοιμάζεται για να ανταποκριθεί στις νέες προκλήσεις παράλληλα όμως επιτακτικότερος από ποτέ είναι ένας κλοιός υποστήριξης από τον τόπο μας!

Χορηγοί, φίλοι, υποστηρικτές είναι παραπάνω από πολύτιμοι στην προσπάθεια στήριξης της Λακωνικής ομάδας στην νέα τροχιά που καλείται να χαράξει.

Αυτή την Παρασκευή (11/9/2020) λοιπόν πραγματοποιείται η πρώτη συγκέντρωση προετοιμασίας / ενημέρωσης του κοινού και προσκαλούμε τους πάντες, φορείς, επιχειρηματίες, φιλάθλους στο καφέ «Ποτών Λαβέ» Λυκούργου 119 & Λεωνίδου 66, στις 9.00 μ.μ. 

Τα κορίτσια και οι παράγοντες της ομάδας θα μας ενημερώσουν και στόχος αυτής της συνάντησης είναι να ξεκινήσουν διεργασίες, συνεργασίες και πρωτοβουλίες που θα ενισχύσουν τις «Καρυάτιδες» στον αγώνα τους.

Σε περιμένουμε λοιπόν! Φίλαθλος ή μη γίνε μέρος αυτής της προσπάθειας. Σε πρώτη φάση απλά κοινοποίησέ το. Το ...«στοίχημα» των «Καρυάτιδων» είναι και δικό μας στοίχημα.

Οι φίλοι των Καρυάτιδων

 

Υ.Γ.: Ευχαριστώ πολύ την Ευγενία Αργύρη Τσάχαλη και την Δήμητρα Καρούνου που μου έδωσαν την ευκαιρία να στηρίξω με τον τρόπο μου και τις μικρές μου δυνάμεις την εκπληκτική προσπάθεια των Καρυάτιδων!
Πάνος Α. Παπαδολιάς



  



Οδός Εμπόρων