Vekrakos
Spartorama | Ίδρυση κέντρου ημέρας για τη νόσο Αλτσχάιμερ στη Λακωνία

Ίδρυση κέντρου ημέρας για τη νόσο Αλτσχάιμερ στη Λακωνία

Spartorama 30/07/2020 Εκτύπωση Δημοτικά Κοινωνία Υγεία
Ίδρυση κέντρου ημέρας για τη νόσο Αλτσχάιμερ στη Λακωνία
Η πρόταση αυτή έχει βρει πρόσφορο έδαφος, έχουν ήδη πραγματοποιηθεί πρώτες συζητήσεις με τον Μητροπολίτη μας κ.κ. Ευστάθιο, για την αξιοποίηση κτιρίου στην Σπάρτη
Οδός Εμπόρων

Στον καθημερινό κύκλο συζητήσεων που έχει με συμπολίτες του ο κ. Κρητικός, αλλά γνωρίζοντας και ο ίδιος, ως γιατρός, τις ανάγκες της Λακωνίας, προχώρησε με τους συνεργάτες του στη δημιουργία τεύχους, το οποίο περιέχει μία πρώτη μελέτη για την Ίδρυση Κέντρου Ημέρας για τη νόσο Αλτσχάιμερ. Ο κ. Κρητικός έγραψε στη σελίδα του στο Facebook:

«Παρέδωσα χθες στον Υφυπουργό Υγείας κ. Βασίλη Κοντοζαμάνη τεύχος (αρ. πρωτ.: 765/28-7-2020), στο οποίο περιέχεται μία πρώτη μελέτη και πρότασή μου για Ίδρυση Κέντρου Ημέρας για τη νόσο Αλτσχάιμερ στη Λακωνία!

Σήμερα κατέθεσα ερώτηση και προς τον Υπουργό Υγείας κ. Βασίλη Κικίλια για το ίδιο θέμα (αρ. πρωτ.: 8608/29-7-2020).

Η πρόταση αυτή έχει βρει πρόσφορο έδαφος, έχουν ήδη πραγματοποιηθεί πρώτες συζητήσεις με τον Μητροπολίτη μας κ.κ. Ευστάθιο, για την αξιοποίηση κτιρίου στην Σπάρτη, και το όλο εγχείρημα υποστηρίζεται τεχνικά και από επιστήμονες ειδικούς και πρωτοπόρους στον Τομέα της μελέτης της νόσου Αλτσχάιμερ.

Θα σας έχουμε σύντομα νεότερα!»


Οδός Εμπόρων