Vekrakos
Spartorama | Συγχαρητήριο Μήνυμα Αραχωβίτη: «Ο Αστέρας Βλαχιώτη ταξιδεύει στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου»

Συγχαρητήριο Μήνυμα Αραχωβίτη: «Ο Αστέρας Βλαχιώτη ταξιδεύει στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου»

Spartorama 01/06/2020 Εκτύπωση Αθλητισμός Κοινωνία Λακωνία
Συγχαρητήριο Μήνυμα Αραχωβίτη: «Ο Αστέρας Βλαχιώτη ταξιδεύει στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου»
«Ο Αστέρας Βλαχιώτη πρεσβεύει αξίες που συνθέτουν το αθλητικό ιδεώδες και ειδικότερα την ευγενή άμιλλα, το σεβασμό, το ήθος και την ομαδικότητα»
Οδός Εμπόρων

Η συνεπής, μαχητική και έντιμη αγωνιστική πορεία επιβραβεύτηκε και επίσημα. Η μεγάλη και όμορφη οικογένεια του «Αστέρα Βλαχιώτη» ανήκει πλέον στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού «επαγγελματικού» ποδοσφαίρου.

Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές, το τεχνικό επιτελείο, τη διοίκηση του Αστέρα και τους φιλάθλους για την άνοδο του συλλόγου στην Β’ Εθνική κατηγορία. Με το πάθος και την αγωνιστικότητα που επέδειξαν έκαναν υπερήφανους όλους τους Λάκωνες. Έδειξαν πως το ποδόσφαιρο αλλά και γενικά ο αθλητισμός στον Νομό μας έχει παρόν και μέλλον. Εύχομαι στη νέα κατηγορία η ομάδα του Αστέρα να πετύχει τους στόχους που θα θέσει για τη νέα αγωνιστική περίοδο και να εκπροσωπήσει την περιοχή μας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Οφείλουμε να ενισχύσουμε τις προσπάθειες των συλλόγων και να θέσουμε τον αθλητισμό στο επίκεντρο της ζωής των νέων του Νομού μας.

Ο Αστέρας Βλαχιώτη πρεσβεύει αξίες που συνθέτουν το αθλητικό ιδεώδες και ειδικότερα την ευγενή άμιλλα, το σεβασμό, το ήθος και την ομαδικότητα.

Αγαπάμε το ποδόσφαιρο και στηρίζουμε τον αθλητισμό.

 


Οδός Εμπόρων