Vekrakos
Spartorama | Πέτρος Δούκας: «Δεν μπορώ να συζητήσω τέτοιες ανοησίες»

Πέτρος Δούκας: «Δεν μπορώ να συζητήσω τέτοιες ανοησίες» - video

Spartorama 14/03/2020 Εκτύπωση Αθλητισμός Δημοτικά Κοινωνία
Πέτρος Δούκας: «Δεν μπορώ να συζητήσω τέτοιες ανοησίες»
Σε ζωντανή συνέντευξη στο Super tv Πελοποννήσου
Οδός Εμπόρων

Στην εκπομπή του δημοσιογράφου κ. Ευθ. Κάππου, διευθυντή του καναλιού Super tv Πελοποννήσου, εμφανίστηκε ο κ. Δούκας μετά την ματαίωση της υπόλοιπης λαμπαδηδρομίας της Ολυμπιακής Φλόγας στις υπόλοιπες πόλεις με επίσημη δικαιολογία την ακόλουθη: «μετά από την απρόσμενα μεγάλη προσέλευση πλήθους στην Τελετή του Ολυμπιακού φωτός στη Σπάρτη και παρά τις επανειλημμένες συστάσεις προς το κοινό να μην συγκεντρώνεται στις Τελετές, στις πόλεις διέλευσης της Φλόγας».


Δεν είναι θα είναι τιμητικό να επαναλάβουμε τα επιχειρήματα του κ. Δούκα (ο κ. Κάππος, εξάλλου, συνοψίζει πολύ εύστοχα την θέση του κ. Δούκα). Οφείλουμε όμως να υπογραμμίσουμε το απαράδεκτο υπονοούμενο του κ. Δούκα ότι ο κ. Κάππος λέει περίπου βλακείες. Στην δε παραίνεση του κ. Κάπου, αν αυτά τα περί ανοησιών αναφέρονται στον ίδιο, απάντησε περίπου θετικά.

Είμαστε σίγουροι ότι κάποιοι -αν όχι όλοι- από τους Σπαρτιάτες πολίτες που είναι συγχρόνως και αναγνώστες του spartorama.gr, θα ήθελαν να ζητήσουν συγνώμη από τον κ. Κάππο για το ύφος και το ήθος του Δημάρχου Σπαρτιατών.

Μετά την θέαση του βίντεο παρακάτω, τα συμπεράσματα δικά σας.



 


Οδός Εμπόρων