Vekrakos
Spartorama | Ο Σύλλογος Φίλοι της Μουσικής η «Ταϋγέτη», έκοψε την βασιλόπιτα

Ο Σύλλογος Φίλοι της Μουσικής η «Ταϋγέτη», έκοψε την βασιλόπιτα

Spartorama 30/01/2020 Εκτύπωση Δημοτικά Κοινωνία Μουσική
Ο Σύλλογος Φίλοι της Μουσικής η «Ταϋγέτη», έκοψε την βασιλόπιτα
Η χορωδία συζητά την συμμετοχή της στον εορτασμό των 2500 χρόνων από την Μάχη των Θερμοπυλών με ρεπερτόριο ιδιαίτερο και συνθέσεις του αείμνηστου Μιχάλη Μαχαίρα
Οδός Εμπόρων

Η «Ταϋγέτη» παρούσα και το 2020!

Με τη συμμετοχή του Δ.Σ, μελών του Συλλόγου, χορωδών της Μικτής Τετράφωνης Χορωδίας και μελών της Μαντολινάτας, παρουσία της μαέστρου κ. Φωτεινής Δημάκου-Σακκέτα, ο Σύλλογος Φίλοι της Μουσικής η «Ταϋγέτη», έκοψε την βασιλόπιτα, που ευλόγησε ο πατέρας Κωνσταντίνος, εφημέριος Οσίου Νίκωνος.

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στην κατάμεστη αίθουσα του Συλλόγου όπου είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν ευχές φίλοι και μέλη.

Η πρόεδρος του Δ.Σ. κ. Γαρυφαλιά Γεωργακοπούλου-Μπόνου, παρουσίασε το νέο Δ.Σ., ευχήθηκε σε όλους υγεία και καλή μουσική χρονιά και αναφέρθηκε τόσο στο πρόγραμμα που υλοποίησε με επιτυχία ο Σύλλογος το 2019 όσο και στις εκδηλώσεις που έχουν προγραμματιστεί για το πρώτο εξάμηνο του 2020.

Στο πρόγραμμα του Συλλόγου εξέχουσα θέση έχει η πρόσκληση από το Διεθνές Φεστιβάλ Χορωδιών στη Φλωρεντία της Ιταλίας, αλλά και η προοπτική για την συμμετοχή του Συλλόγου στον εορτασμό από τον Δήμο Σπάρτης των 2500 χρόνων από την Μάχη των Θερμοπυλών με ρεπερτόριο ιδιαίτερο και συνθέσεις του αείμνηστου Μιχάλη Μαχαίρα.







  



Οδός Εμπόρων