Vekrakos
Spartorama | Γλέντι, τραγούδι, κέφι και χορός στην 7η γιορτή Στέλιου Καζαντζίδη

Γλέντι, τραγούδι, κέφι και χορός στην 7η γιορτή Στέλιου Καζαντζίδη

Spartorama 23/01/2020 Εκτύπωση Δημοτικά Εκδηλώσεις Κοινωνία Μουσική
Γλέντι, τραγούδι, κέφι και χορός στην 7η γιορτή Στέλιου Καζαντζίδη
Έκτακτη συμμετοχή είχε ο παλαίμαχος τραγουδιστής Νίκος Γεωργόπουλος που με τον αέρα της πείρας του κατάφερε να ξεσηκώσει την αίθουσα και να αρχίσουν οι χοροί
Οδός Εμπόρων

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τετάρτης, 22 Ιανουαρίου 2020, στο Κέντρο ΚΕΦΑΛΑΡΙ στον Άγιο Ιωάννη της Σπάρτης, η 7η ΓΙΟΡΤΗ ΣΤΕΛΙΟΥ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗ του ομώνυμου Συλλόγου Φίλων Νομού Λακωνίας.

Η αίθουσα του Κέντρου γέμισε ασφυκτικά από τα Μέλη και τους Φίλους του Συλλόγου που ήλθαν για να αποδώσουν φόρο τιμής στη μνήμη του αξέχαστου λαϊκού μας βάρδου, αλλά και να θυμηθούν τις μεγάλες του επιτυχίες, να χορέψουν και να διασκεδάσουν.

Η βραδιά ξεκίνησε με χαιρετισμό της Προέδρου κ. Ηλέκτρας Βλαχονικολού-Καθηγήτριας Μουσικολόγου, ενώ ο Γραμματέας Γιάννης Μητράκος μετέφερε τις ευχές του εμπνευστή και ιδρυτή του Συλλόγου Θεόδωρου Τσαγκαρούλη.

Η λαϊκή ορχήστρα του Συλλόγου που την αποτελούσαν οι τραγουδιστές Σπύρος Κουτσοβασίλης και Στράτης Τριανταφυλλόπουλος, οι τραγουδίστριες Ειρήνη Χριστοφυλλάκη και Αθηνά Κοκόλη και οι μουσικοί Κώστας Βεργυρής-μπουζούκι, Κώστας Κατσέτος-πλήκτρα, Μπάμπης Γούλας-κιθάρα και Νίκος Σταματάκος-κρουστά, επιμελήθηκαν και παρουσίασαν μία σειρά από τα πιο όμορφα τραγούδια του Καζαντζίδη.

Έκτακτη συμμετοχή είχε ο παλαίμαχος τραγουδιστής Νίκος Γεωργόπουλος που με τον αέρα της πείρας του κατάφερε να ξεσηκώσει την αίθουσα και να αρχίσουν οι χοροί.

Υπήρξαν στιγμές που όλοι οι συνδαιτυμόνες συνόδευαν τους τραγουδιστές και τις τραγουδίστριες σαν μία αυθόρμητη λαϊκή χορωδία!

Μετά τα μεσάνυχτα έγινε η κλήρωση των δώρων της λαχειοφόρου αγοράς, τα οποία έπεσαν όλα στους παρόντες.

Το καζαντζιδικό γλέντι συνεχίστηκε κεφάτο μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες!

Γιάννης Μητράκος









  



Οδός Εμπόρων