Vekrakos
Spartorama | Υποδεχόμαστε τα πρώτα προϊόντα των Ελαιώνων Σακελλαρόπουλου, της φετινής σοδειάς - video

Υποδεχόμαστε τα πρώτα προϊόντα των Ελαιώνων Σακελλαρόπουλου, της φετινής σοδειάς - video

Spartorama 09/01/2020 Εκτύπωση Δημοτικά Κοινωνία
Υποδεχόμαστε τα πρώτα προϊόντα των Ελαιώνων Σακελλαρόπουλου, της φετινής σοδειάς - video
Πρωτόλαδο και Αγουροελιές
Οδός Εμπόρων

Πρωτέλαιο έξτρα παρθένο βιολογικό - Φυλλικόν - Ψυχρής εξαγωγής - Limited edition 

Αφιλτράριστο άγουρο ελαιόλαδο φυσικής καθίζησης 5 μηνών


Το Πρωτέλαιο Φυλλικόν (πρωτόλαδο) είναι ένα άθερμο βιολογικό έξτρα παρθένο πολύ άγουρο ελαιόλαδο, ultra premium limited edition, ποικιλίας Κορωνέικης (μονοποικιλιακό) και δεν είναι απλά το πρώτο λάδι της κάθε ελαιοκομικής χρονιάς, γνωστό και ως αγουρέλαιο ή πρωτόλαδο. 

Το Φυλλικόν Πρωτέλαιο limited edition διαφέρει σημαντικά από τα κλασσικά πρωτόλαδα ή απλώς φρέσκα λάδια, γιατί παράγεται με χειροποίητη συλλογή μικρών άγουρων ελιών, συνήθως στις αρχές Οκτωβρίου, με ψυχρή εξαγωγή στους 16-18 °C (άγουρο άθερμο λάδι) και σε ελάχιστες ώρες από την συγκομιδή του, ενώ απαιτεί πολλαπλάσια ποσότητα ελιών για την παραγωγή του. 

Το Πρωτέλαιο Φυλλικόν ultra Premium είναι ένα βιολογικό άγουρο πρώιμο λάδι, πολύ χαμηλής οξύτητας (πολλές χρονιές αγγίζει το 0,1 ), με βαθύ πράσινο χρώμα λόγω του άγουρου πράσινου ελαιόκαρπου, με ισχυρές αντιοξειδωτικές ιδιότητες και είναι ένα Limited edition άθερμο πρωτόλαδο, με υγειοπροστατευτικά συστατικά (φαινόλες σε υψηλό φαινολικό ελαιόλαδο) καθιστώντας το ένα από τα κύρια βιολογικά λειτουργικά λάδια μας με ισχυρισμό υγείας (Health claim 432/2012 E.E. για το ελαιόλαδο). 

Το έξτρα παρθένο βιολογικό Πρωτέλαιο Φυλλικόν ultra Premium limited edition είναι χαρακτηριστικά πικρό και πικάντικο άγουρο άθερμο λάδι, με έντονα φρουτώδη γεύση και αρώματα φρεσκοκομμένης άγουρης ελιάς. Έχει πολλαπλές διακρίσεις στους μεγαλύτερους παγκόσμιους διαγωνισμούς γεύσης και ποιότητας, ενώ θεωρείται ένα από τα πιο πολυβραβευμένα ελληνικά βιολογικά ελαιόλαδα. 



Ελιές άγουρες (Αγουροελιές) με λίγο αλάτι - Χωρίς παστερίωση

Χωρίς συντηρητικά -Τριπλής χειροποίητης διαλογής - 9-μηνης φυσικής ζύμωσης


Οι επιτραπέζιες φυσικές ελιές Αγουροελιές είναι πράσινες άγουρες ελιές με ελάχιστο ξύδι και αλάτι, ενώ κατατάσσονται στα λειτουργικά ελαιοπροϊόντα των ελαιώνων Σακελλαρόπουλου. Οι ελιές Αγουροελιές είναι φυσικές πράσινες ελιές, προερχόμενες αποκλειστικά από την βιολογική καλλιέργεια ελιών των ελαιώνων μας. 

Οι άγουρες ελιές Αγουροελιές συλλέγονται αποκλειστικά από τους βιολογικούς ελαιώνες μας, στο στάδιο πρώιμης ωρίμανσης των πράσινων ελιών, με χειροποίητη συλλογή και αφού περάσουν αυστηρή ποιοτική διαλογή οδηγούνται στην διαδικασία της 9 μηνης φυσικής ζύμωσης, χωρίς χημικά ή πρόσθετα και με πλήρη επιστημονική παρακολούθηση σε όλη την διαδικασία. 

Στις ελιές Αγουροελιές η παραγωγή τους γίνεται με λίγο αλάτι σε όλη την διαδικασία ζύμωσης αλλά και στην τελική τυποποίηση τους, έτσι ώστε οι φυσικές ελιές Αγουροελιές να διατηρούν την φυσική άγουρη, ελαφρώς πικρή γεύση της πράσινης άγουρης ελιάς ,το πράσινο χρώμα τους, σε συνδυασμό με βιολογικό ελαιόλαδο, ελάχιστο αλάτι και ξύδι. 

Έτσι οι ελιές Αγουροελιές συγκρατούν όλα τα υγειοπροστατευτικά συστατικά της αυθεντικής ελιάς και τη γεύση της, ενώ έχουν τιμηθεί για την υψηλή ποιότητα τους με χρυσό αστέρι στον διεθνή διαγωνισμό Great Taste Awards στο Λονδίνο. 

Οι άγουρες πράσινες ελιές Αγουροελιές είναι οι ιδανικές φυσικές ελιές για όσους προτιμούν την αγνή, άγουρη, ελαφρώς πικρή γεύση της ελιάς και μπορούν να συνοδεύσουν πολλές γαστρονομικές δημιουργίες.



Δείτε το ρεπορτάζ για τους Βιολογικούς Ελαιώνες Σακελλαρόπουλου από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Ant1 TV - αναρτήθηκε 5/1/2020.




Οδός Εμπόρων