Vekrakos
Spartorama | Mini Volley αγοριών και κοριτσιών Δημοτικών Σχολείων των Δήμων Μονεμβασίας και Ευρώτα

Mini Volley αγοριών και κοριτσιών Δημοτικών Σχολείων των Δήμων Μονεμβασίας και Ευρώτα

Spartorama 06/12/2019 Εκτύπωση Αθλητισμός Κοινωνία Λακωνία Παιδεία
Mini Volley αγοριών και κοριτσιών Δημοτικών Σχολείων των Δήμων Μονεμβασίας και Ευρώτα
Έλαβαν μέρος πέντε σχολικές μονάδες
Οδός Εμπόρων

Η Διεύθυνση  Πρωτοβάθμιας  Εκπαίδευσης Λακωνίας  σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Πετοσφαίρισης (Ε.Ο.ΠΕ.) και το Νομικό Πρόσωπο Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης, Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Μονεμβασίας διοργάνωσε Αγώνες mini Volley (3x3 Αγοριών/Κοριτσιών), μεταξύ των Δημοτικών Σχολείων των Δήμων Μονεμβασίας και Ευρώτα, στο Κλειστό Γυμναστήριο Μολάων, την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου 2019.

Στους αγώνες έλαβαν μέρος οι σχολικές μονάδες:

  1. Δημοτικό Σχολείο Ασωπού - Φοινικίου
  2. Δημοτικό Σχολείο Μολάων
  3. 1ο Δημοτικό Σχολείο Σκάλας
  4. Δημοτικό Σχολείο Συκέας - Μεταμόρφωσης
  5. 3ο Δημοτικό Σχολείο Γυθείου

Οι μικροί μαθητές έπαιξαν σειρά αγώνων, γεγονός που τους έδωσε την δυνατότητα να μυηθούν στο Βόλλευ και να αγωνιστούν σε συνθήκες κανονικού αγώνα, έχοντας πάντα υπόψη τους, το ευ αγωνίζεσθαι.

Η εμπειρία ήταν για όλους μοναδική, γιατί  εκτός των άλλων είχαν την ευκαιρία να γνωριστούν μαθητές γειτονικών σχολείων, αναπτύσσοντας δεσμούς φιλίας και συνεργασίας μεταξύ τους.

Την επιμέλεια της οργάνωσης είχαν από την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση Λακωνίας, η Υπεύθυνη Σχολικών Δραστηριοτήτων κ. Θάλεια Λαμπρινού, από τον Ε.Ο.ΠΕ ο Περιφερειακός Ομοσπονδιακός Προπονητής αποσπασμένος στην Ε.Ο.ΠΕ. κ. Γιάννης Ρηγάκος και από το Νομικό Πρόσωπο Κοινωνικής Προστασίας & Αλληλεγγύης, Πολιτισμού & Αθλητισμού του Δήμου Μονεμβασίας, ο κ. Ιωάννης  Κολλιάκος εντεταλμένος σύμβουλος αθλητισμού και παιδείας του Δήμου Μονεμβασίας.




   





Οδός Εμπόρων