Vekrakos
Spartorama | Οι Σπαρτιάτες Αθλητές που θα συμμετέχουν στο Σπάρταθλον 2019

Οι Σπαρτιάτες Αθλητές που θα συμμετέχουν στο Σπάρταθλον 2019

Spartorama 09/03/2019 Εκτύπωση Δημοτικά Σπάρταθλον
Οι Σπαρτιάτες Αθλητές που θα συμμετέχουν στο Σπάρταθλον 2019
Για πρώτη φορά στην Ελλάδα θα τρέξει πατέρας και γιος στον διεθνή αγώνα, οι αθλητές Καραλιάς Παναγιώτης και Καραλιάς Γιάννης
Οδός Εμπόρων

Τη Τετάρτη 6 Μαρτίου πραγματοποιήθηκε η κλήρωση για τους συμμετέχοντες στο Σπάρταθλον 2019. Η Κλήρωση πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο Αμαλία στις 5:30 μ.μ στην Αθήνα και η διαδικασία ήταν ανοικτή προς το ευρύ κοινό ώστε να την παρακολουθήσει. Αντιπροσωπεία των Σπαρτιατών Δρομέων ήταν παρούσα παρακολουθώντας την κλήρωση, η οποία ήταν αρκετά ευνοϊκή τόσο για την πόλη της Σπάρτης όσο και για τον συλλογό μας.

Έτσι εκτός των αθλητών Βλαχάκου Παναγιώτη και Κωσταρίδη Νίκου που κατείχαν απευθείας πρόκριση για το Σπάρταθλον 2019, τη λίστα συμμετοχών συμπλήρωσαν οι αθλητές Καραλιάς Παναγιώτης και Καραλιάς Γιάννης όπου για πρώτη φορά στην Ελλάδα θα τρέξει πατέρας και γιος στον διεθνή αγώνα Σπάρταθλον, ο Καραμπάτος Τάσος που συμμετείχε με τετραπλό κλήρο αφού δεν είχε κληρωθεί το 2017 και 2018, ο Δημόπουλος Γιάννης και ο Μαλτέζος Γιάννης που συμμετείχαν με διπλό κλήρο αφού δεν κληρώθηκαν το 2018, η Γιάννε Ειρήνη που δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την περσινή της προσπάθεια και ο Πολίτης Παναγιώτης.

Τυχεροί δεν στάθηκαν τρείς αθλητές του συλλόγου μας ο Καλαμαράς Θανάσης που είναι έκτος (6) στη λίστα αναμονής και διατηρεί πολλές πιθανότητες να λάβει μέρος και στο φετινό Σπάρταθλον, η Χριστάκου Χριστίνα που είναι στη πεντηκοστή (50) θέση και ο Αναγνωστάκος Χρήστος που βρέθηκε στην πεντηκοστή τρίτη (53) θέση.

Τη πόλη μας θα εκπροσωπήσει και ο Λαμπρινός Κώστας που για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στάθηκε τυχερός στην κλήρωση σε αντίθεση με τον συμπολίτη μας Λαμπρινό Γιάννη που βρίσκεται στην εικοστή θέση της λίστας αναμονής.

Το πλήθος των συμμετοχών αποτελεί ρεκόρ αφού πρώτη φορά τόσοι αθλητές από ένα σύλλογο και μια πόλη θα λάβουν μέρος στον ιστορικό αυτό αγώνα. 

Ευχόμαστε σε όλους καλή προετοιμασία και καλή επιτυχία!!!


Οδός Εμπόρων