Vekrakos
Spartorama | Διοργάνωση Μουσικής Βραδιάς με τα τραγούδια του Στέλιου Καζαντζίδη

Διοργάνωση Μουσικής Βραδιάς με τα τραγούδια του Στέλιου Καζαντζίδη

Spartorama 09/05/2024 Εκτύπωση Δημοτικά Κοινωνία Μουσική Πολιτισμός
Διοργάνωση  Μουσικής Βραδιάς με τα τραγούδια του Στέλιου Καζαντζίδη
Οργάνωση: Σύλλογος Φίλων Στέλιου Καζαντζίδη Νομού Λακωνίας (Έτος Ιδρύσεως 2014)

Ο Σύλλογος Φίλων Στέλιου Καζαντζίδη Νομού Λακωνίας (Έτος Ιδρύσεως 2014) διοργανώνει μουσική βραδιά με τα καλύτερα τραγούδια του Στέλιου Καζαντζίδη την Τετάρτη 15 Μαΐου 2024 στο Μεζεδοπωλείο «ΑΕΡΙΚΟ» δίπλα στο Σινεμά Σέντερ, πεζόδρομος  Κλεομβρότου 18  με ώρα έναρξης 8:30 μ.μ.. Για την κάλυψη των εξόδων υπάρχει συμβολική είσοδος 5€. Το κατάστημα θα λειτουργήσει ρεζερβέ για την καλύτερη προετοιμασία των τραπεζιών στο τηλέφωνο 2731020062. Το αερικό διαθέτει πλούσιο μενού ακόμα και χορτοφαγικά πιάτα. Ο καθένας θα επιλέξει το μενού της αρεσκείας του και θα χρεωθεί μόνο γι’ αυτό.

Η λαϊκή ορχήστρα του Συλλόγου αποτελούμενη από τους: Φώτη Κωστάκη - τραγούδι, Ηλέκτρα Βλαχονικολού - τραγούδι, Στράτη Τριανταφυλλόπουλο -τραγούδι, Κώστα Βεργυρή – μπουζούκι, Τέλη Νικολόπουλο -πλήκτρα και Κώστα  Κακούρο – κιθάρα θα παρουσιάσει ένα  μουσικό πρόγραμμα με τα πιο όμορφα  τραγούδια του αξέχαστου λαϊκού μας βάρδου.

Καλούνται τα Μέλη και οι Φίλοι του Συλλόγου, αλλά και κάθε πιστός του αληθινού λαϊκού μας τραγουδιού, να προσέλθουν στη μουσική μας εκδήλωση και να μας ενισχύσουν πρωτίστως ηθικά για να συνεχίσουμε το δύσκολο αλλά  σημαντικό έργο μας.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης θα κληρωθούν δώρα από προσφορές φίλων μας.

Σας περιμένουμε!    



  


                                                                                                                 


Οδός Εμπόρων