Vekrakos
Spartorama | ΕΛΜΕ Λακωνίας: Συλλυπητήρια Ανακοίνωση

ΕΛΜΕ Λακωνίας: Συλλυπητήρια Ανακοίνωση

Spartorama 05/03/2024 Εκτύπωση Άνθρωποι! Δημοτικά Κοινωνία
ΕΛΜΕ Λακωνίας: Συλλυπητήρια Ανακοίνωση
Αντί στεφάνου στη μνήμη του το ΔΣ της ΕΛΜΕ αποφάσισε να καταθέσει 100 ευρώ από το ταμείο του σωματείου στο Ταμείο Αλληλοβοήθειας

Με μεγάλη μας θλίψη πληροφορηθήκαμε την αναπάντεχη απώλεια ενός ακόμη συναδέλφου και αγαπητού φίλου και συνεργάτη, του Άρη Καναβάρου, φυσικού επί σειρά ετών  στο 2ο ΓΕΛ Σπάρτης.

Για όλους εμάς που συνεργαστήκαμε μαζί του, το γεγονός αυτό σηματοδοτεί μια σημαντική απώλεια που κάνει την  εκπαιδευτική κοινότητα φτωχότερη. Ένας αξιόλογος άνθρωπος, αγαπητός συνάδελφος, αγωνιστής, όπως και να τον χαρακτηρίσεις, ήταν ένας ακούραστος άνθρωπος κι αγαπητός φίλος.

Υπηρέτησε με ήθος, συνέπεια και επαγγελματισμό, διέθετε όραμα και όρεξη για προσφορά στους μαθητές του που τον αγάπησαν, διευρύνοντας τους ορίζοντές τους, καταφέρνοντας με τον ιδιαίτερό του τρόπο να μεταλαμπαδεύσει τη γνώση, γι’ αυτό και η συμβολή του ήταν μέγιστη στον χώρο της εκπαίδευσης.

Τον αποχαιρετούμε με αγάπη και του ευχόμαστε «καλό ταξίδι». Θα τον θυμόμαστε με σεβασμό, θα θυμόμαστε πάντα τη σεμνή παρουσία του, το πλατύ του ευγενικό  χαμόγελο, την ευπρέπεια και την αξιοπρέπεια σε κάθε του βήμα. Η εκπαιδευτική κοινότητα θα είναι φτωχότερη.

Στην οικογένειά του ευχόμαστε δύναμη ψυχής και της εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια.

Αντί στεφάνου στη μνήμη του το ΔΣ της ΕΛΜΕ αποφάσισε να καταθέσει 100 ευρώ από το ταμείο του σωματείου στο Ταμείο Αλληλοβοήθειας.

 

Με βαθιά θλίψη,
Οι συνάδελφοι, οι φίλοι σου


Οδός Εμπόρων