Vekrakos
Spartorama | To Beyond Football Conference 2024 κατάφερε Καθολική Συμμετοχή και Κοινό Όραμα

To Beyond Football Conference 2024 κατάφερε Καθολική Συμμετοχή και Κοινό Όραμα

Spartorama 04/03/2024 Εκτύπωση Αθλητισμός Εκδηλώσεις Κοινωνία Παιδεία
To Beyond Football Conference 2024 κατάφερε Καθολική Συμμετοχή και Κοινό Όραμα
Ομιλητές του συνεδρίου ήταν εκπρόσωποι του ποδοσφαίρου και της ακαδημαϊκής κοινότητας οι οποίοι κάλυψαν μια πλούσια θεματολογία για το μέλλον του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα

Στις 1 με 2 Μαρτίου 2024, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το συνέδριο “Beyond Football Conference”, στους πρόποδες του ιστορικού Μυστρά, στο συνεδριακό χώρο του Mystras Grand Palace Resort & Spa. Διακεκριμένοι ομιλητές παρουσίασαν τις τρέχουσες εξελίξεις στο χώρο του ποδοσφαίρου, σε θεματικές ενότητες που καλύπτουν την διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού, καινοτομία, τεχνολογία, εξέλιξη και βιωσιμότητα. Ομιλητές του συνεδρίου ήταν εκπρόσωποι του ποδοσφαίρου και της ακαδημαϊκής κοινότητας οι οποίοι κάλυψαν μια πλούσια θεματολογία για το μέλλον του ποδοσφαίρου στην Ελλάδα.

 Χαιρετισμό απηύθυνε ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, Καθηγητής, Αθανάσιος Κατσής, ο οποίος μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι το συνέδριο αποτελεί πλέον θεσμό, ο οποίος προβάλει της πολυδιάστατη αξία του ποδοσφαίρου. Χαιρετισμούς απηύθυναν ο Πρόεδρος της ΕΠΟ, κος Παναγιώτης Μπαλτάκος, οι Πρόεδροι της Super Legue 1 κος. Μηνάς Λυσάνδρου, Super Legue 2, κος. Πέτρος Μαρτσούκος και ο διευθυντής του isportmanagement lab, Καθηγητής Παναγιώτης Αλεξόπουλος. Στο συνέδριο συμμετείχαν, εκπρόσωποι ΠΑΕ, εκπρόσωποι φορέων, εκπρόσωποι εταιρειών και εξειδικευμένοι επιστήμονες.

 Παρουσιάζοντας το πλαίσιο λειτουργίας του Ελληνικού ποδοσφαίρου, Ο πρόεδρος της ΕΠΟ κος. Μπαλτάκος επισήμανε τη σημασία του συνεδρίου για την εξαγωγή συμπερασμάτων με πρακτική εφαρμογή στο χώρο του ποδοσφαίρου. Ο διευθυντής του εργαστηρίου isportmanagement lab, Καθηγητής Παναγιώτης Αλεξόπουλος, ανέπτυξε τη σημασία της τεχνολογίας και παρουσίασε συγκεκριμένες πρακτικές διοίκησης υπηρεσιών και εκπαίδευσης στο ποδόσφαιρο.

Θέτοντας ως στόχο τη διαρκή ανάπτυξη του Ελληνικού ποδοσφαίρου επ’ ωφέλειά του αθλητισμού και της κοινωνίας, οι συμμετέχοντες στο συνέδριο αντάλλαξαν απόψεις και συμφώνησαν για την αναγκαιότητα συγκεκριμένων δράσεων σε ένα ευρύτατο φάσμα στο χώρο του ποδοσφαίρου.


Οδός Εμπόρων