Vekrakos
Spartorama | Το Εθνικό Ωδείο Παράρτημα Σπάρτης οργανώνει καλοκαιρινό summer camp «Πολύχρωμο Μουσικό Καλοκαίρι»

Το Εθνικό Ωδείο Παράρτημα Σπάρτης οργανώνει καλοκαιρινό summer camp «Πολύχρωμο Μουσικό Καλοκαίρι»

Spartorama 10/06/2018 Εκτύπωση Δημοτικά Παιδεία
Το Εθνικό Ωδείο Παράρτημα Σπάρτης οργανώνει καλοκαιρινό summer camp «Πολύχρωμο Μουσικό Καλοκαίρι»
Φέτος το καλοκαίρι το παιδί έχει τη δυνατότητα να ανακαλύψει την «Ομορφιά των Τεχνών» συμμετέχοντας στο Πολύχρωμο Μουσικό Καλοκαίρι
Οδός Εμπόρων

Το Εθνικό Ωδείο Παράρτημα Σπάρτης στο πλαίσιο «Κύκλοι Εκπαιδευτικών Δραστηριοτήτων 2017-2018», διοργανώνει για πρώτη φορά καλοκαιρινό summer camp «ΠΟΛΥΧΡΩΜΟ ΜΟΥΣΙΚΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ»,  από τις 26 Ιουνίου  έως τις 14 Ιουλίου 2018 8 π.μ. έως 2 μ.μ. και δίνει στα παιδιά την ευκαιρία για δημιουργία!

Το Πολύχρωμο Μουσικό Καλοκαίρι στο Εθνικό 2018 απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 6-13 ετών, σχεδιάζεται από εξειδικευμένους εκπαιδευτικούς του Εθνικού Ωδείου, διαρκεί από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 8:00΄έως τις 14:00 και πραγματοποιείται στον ΠΟΛΥΧΡΩΜΟ χώρο του.

Το Πρόγραμμα περιλαμβάνει:

ΜΟΥΣΙΚΗ: Ο Γιώργος Παναγιωτόπουλος με τη «Χαρά της Μουσικής» και τα παιδιά σας, παίζει και τραγουδάει, ψυχαγωγεί και δημιουργεί  μέσα από τους ήχους όμορφες στιγμές σε αρμονία !

ΘΕΑΤΡΟ: Η Ισμήνη  Χατζή με την «Αγάπη του Θεάτρου»  ζωντανεύει φανταστικές ή αληθινές ιστορίες με κίνηση, χορό και αυτοσχεδιασμό, και με τρυφερότητα αναπτύσσει στα παιδιά την φαντασία !

ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ: Η Αδαμαντία Χελιώτη με το «Παιχνίδι των Χρωμάτων»  μαθαίνει στα παιδιά να ζωγραφίζουν με μαρκαδόρους και  μολύβια.

Με χρώματα και πινέλα καλλιεργεί την ελεύθερη σκέψη !

ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ: Η Νίνα Κολοβού  με την  «Ικανότητα της Ύλης», πλάθει και  κατασκευάζει  με τα παιδιά παιχνίδια, πίνακες  και σκηνικά. Με ηρεμία και ευελιξία εφαρμόζει την συνεργασία και την σύμπραξη!

Φέτος το καλοκαίρι το παιδί έχει  τη δυνατότητα να ανακαλύψει την «Ομορφιά των Τεχνών» συμμετέχοντας στο Πολύχρωμο Μουσικό Καλοκαίρι!

 

Πληροφορίες και εγγραφές: Από Δευτέρα 28 Μαΐου έως 21 Ιουνίου 2018 στον χώρο του Ωδείου, τηλεφωνικά στο 2731 023506 (Δ-Π 17.00-21.00, Σ 11.00-14.00) και ηλεκτρονικά ethnikoodeiosparths@gmail.com



  



Οδός Εμπόρων