Εκτύπωση

Spartorama - Print | Το Spartan Workout Tour έρχεται στη Σπάρτη

Το Spartan Workout Tour έρχεται στη Σπάρτη

Το Spartan Workout Tour έρχεται στη Σπάρτη
Πρόκειται για μία σειρά από προπονήσεις που γίνονται σε όλη την Ελλάδα
Οδός Εμπόρων

Ο Δήμος Σπάρτης σας ενημερώνει ότι εν όψει του 1ου παγκοσμίου πρωταθλήματος SPARTAN – Trifecta, που θα διεξαχθεί στη Σπάρτη 3 & 4 Νοεμβρίου 2018, υπό την αιγίδα του Δήμου  (Trifecta World Championship 2018),  την Τετάρτη 13/6/2018, θα έλθει για πρώτη φορά στη Σπάρτη το Spartan Workout Tour. 

Πρόκειται για μία σειρά από προπονήσεις που γίνονται σε όλη την Ελλάδα, με σκοπό να φέρουν κοντά όλη την κοινότητα των Spartans και να προετοιμάσουν τους αθλητές όλων των επιπέδων και ηλικιών για τον πιο πάνω αγώνα. 

Το Workout Tour δίνει την ευκαιρία σε όλους να κάνουν μία δωρεάν προπόνηση από ένα εξειδικευμένο προπονητή αλλά και να έχουν μία ειδική έκπτωση για την εγγραφή τους στους αγώνες του Νοεμβρίου στις κατηγορίες Sprint και Super. Επίσης, όσοι λάβουν μέρος στην προπόνηση, θα παραλάβουν δωρεάν και ένα συλλεκτικό t-shirt Spartan Workout Tour 2018. 

Περισσότερες πληροφορίες αλλά και εγγραφές για την προπόνηση στο https://www.spartanrace.gr/el/training/workout-tour/workout-tour-overview?article=40280 

Οι εγγραφές γίνονται μόνο ηλεκτρονικά και οι θέσεις είναι περιορισμένες!