Εκτύπωση

https://www.spartorama.gr/articles/9825/

Spartorama - Print | Με εξειδικευμένο προπονητικό team από κορυφαίες Ακαδημίες της Ισπανίας έρχεται το Open Road Football Experience

Με εξειδικευμένο προπονητικό team από κορυφαίες Ακαδημίες της Ισπανίας έρχεται το Open Road Football Experience

Με εξειδικευμένο προπονητικό team από κορυφαίες Ακαδημίες της Ισπανίας έρχεται το Open Road Football Experience
Οι δυο αθλητές με τις καλύτερες επιδόσεις θα συμμετάσχουν σε δοκιμαστικά Ισπανικών Ακαδημιών υψηλού επιπέδου
Οδός Εμπόρων

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε πως ένα σπουδαίο και πρωτοπόρο ποδοσφαιρικό event θα λάβει χώρα στην πόλη της Σπάρτης.

Το χρονικό διάστημα από 18 έως 22 Ιουνίου 2018 θα πραγματοποιηθεί το "Open Road Football Experience". Πρόκειται για ένα ποδοσφαιρικό Camp στο οποίο εξειδικευμένο προπονητικό team από κορυφαίες Ακαδημίες της Ισπανίας, θα μεταλαμπαδεύσουν τις γνώσεις τους σε παιδιά ηλικίας 7 έως 17 ετών.

Με το πέρας του Camp, προπονητές και scouters, θα αξιολογήσουν όλους τους συμμετέχοντες, και θα "ανοίξουν το δρόμο" στους δυο αθλητές με τις καλύτερες επιδόσεις να συμμετάσχουν σε δοκιμαστικά Ισπανικών Ακαδημιών υψηλού επιπέδου.

Επίσης, το Camp θα συνοδεύσει επιμορφωτικό σεμινάριο προς τους προπονητές με στόχο οι διακεκριμένοι προπονητές να μεταφέρουν το αναπτυξιακό και παράλληλα πολύ επιτυχημένο μοντέλο του Ισπανικού ποδοσφαίρου.

Το όραμά μας 

Όραμά μας είναι να δημιουργήσουμε ένα νέο θεσμό, το Open Road Football Experience. Για πρώτη φορά φέτος στην πόλη της Σπάρτης δημιουργούμε ένα  πρότυπο ποδοσφαιρικό Camp με τεχνογνωσία υψηλού επιπέδου. Άμεσος στόχος μας είναι η καθιέρωσή του, όχι μόνο στη Σπάρτη, αλλά και άλλες πόλεις της Ελλάδας και, πλέον κάθε καλοκαίρι, να παρέχουμε υπηρεσίες ανώτερης ποιότητας και να προσφέρουμε ανεπανάληπτες εμπειρίες στους μικρούς μας ποδοσφαιριστές, αλλά και ευκαιρίες εξέλιξης και ανάδειξής τους. 

Η αποστολή μας 

Αποστολή μας είναι να δώσουμε την ευκαιρία σε όλα τα παιδιά που αγαπούν το ποδόσφαιρο να ζήσουν μια αξέχαστη εμπειρία. Οι προπονητικές ομάδες που θα φιλοξενούμε κάθε έτος θα φέρουν έναν αέρα ανανέωσης και αναβάθμισης στο ποδοσφαιρικό τοπίο.

Μέσα από ένα ελκυστικό και συνάμα πρωτοποριακό πρόγραμμα προπονήσεων, με τεχνικές και πρακτικές που εφαρμόζονται σε Ακαδημίες μεγάλων Ευρωπαϊκών ομάδων, οι προπονητές μας θα  μεταλαμπαδεύουν τις γνώσεις και τις εμπειρίες τους στα παιδιά έτσι ώστε μέσα από σωστά δομημένο πρόγραμμα προπονήσεων, κατάλληλο για κάθε ηλικία, να μάθουν σωστά τα βήματα του ποδοσφαίρου. Με τον τρόπο αυτό, τα παιδιά θα αναπτύξουν τις δεξιότητές τους και θα πάρουν μια «γεύση» από τη μαγεία του Ισπανικού ποδοσφαίρου.

Λαμβάνοντας μέρος στο Open Road Football Experience, οι μικροί μας ποδοσφαιριστές θα αποκτήσουν αξίες όπως η ομαδικότητα, η συνεργασία, η πειθαρχία και η ευγενής άμιλλα. Θα παίξουν, θα διασκεδάσουν και παράλληλα θα έχουν την ευκαιρία να κοινωνικοποιηθούν και να αποκτήσουν υγιή πρότυπα. 

Κόστος συμμετοχής, παροχές και στοιχεία επικοινωνίας

«OPEN ROAD FOOTBALL EXPERIENCE»  

Κόστος Συμμετοχής

1 παιδί       150€

2 αδέρφια  240€

3 αδέρφια  300€

Παροχές συμμετεχόντων:

Εμφάνιση (full set), εξειδικευμένο προπονητικό team από την Ισπανία, εργομετρικά, παρακολούθηση SCOUTERS, έγγραφη αξιολόγηση για κάθε αθλητή.

Extra παροχές:

  1. Κάθε συμμετέχοντας μπαίνει αυτομάτως στην κλήρωση για να κερδίσει δωρεάν τη συμμετοχή του σε ποδοσφαιρικό Camp στην Αμερική.
  2. Μετά από αξιολόγηση δύο (2) συμμετέχοντες παίρνουν το εισιτήριο για δοκιμαστικά σε ακαδημίες της Ισπανίας.

Για διευκρινίσεις είμαστε στη διάθεση σας.

Στοιχεία επικοινωνίας:

Τηλ: 6982 817 285, 6987 704 471

E-mail: openroadfootball@gmail.com 

Facebook: OPEN ROAD FOOTBALL EXPERIENCE

Με εκτίμηση

Ο Υπεύθυνος Camp

Αναστασάκος Ηλίας