Εκτύπωση

https://www.spartorama.gr/articles/9799/

Spartorama - Print | Παναγιώτης Αποστολάκος: «Το παιχνίδι (Δόξα Δράμας - Σπάρτη) δεν αντέχει σε κριτική»

Παναγιώτης Αποστολάκος: «Το παιχνίδι (Δόξα Δράμας - Σπάρτη) δεν αντέχει σε κριτική»

Παναγιώτης Αποστολάκος: «Το παιχνίδι (Δόξα Δράμας - Σπάρτη) δεν αντέχει σε κριτική»
«Εμείς θα προσπαθήσουμε, θα παλέψουμε, ώστε να εξαντλήσουμε ότι πιθανότητες έχουμε»
Οδός Εμπόρων

Ο τεχνικός της ομάδας δήλωσε πως δεν αντέχει σε κριτική το ματς, αναφέρθηκε στις αντίξοες συνθήκες που ζουν, αλλά και τις προσπάθειες που γίνονται για να κρατηθεί ο σύλλογος στην Football League: 

Ο Παναγιώτης Αποστολάκος τόνισε μετά τη βαριά ήττα με 7-0 από τη Δόξα Δράμας: 

«Είναι μια πολύ στενάχωρη κατάσταση για την ομάδα μας. Έχουμε πάρα πολλά προβλήματα σαν ομάδα, παρόλα αυτά θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά. Κάτω από πολύ αντίξοες συνθήκες, κάναμε ένα πολύωρο ταξίδι για να έρθουμε, θέλαμε να εξαντλήσουμε τις πιθανότητες που έχουμε για παραμονή στη football league. 

Το παιχνίδι δεν αντέχει σε κριτική. Εγώ είμαι υπηρεσιακός προπονητής και μαζί με τον κ. Οικονόμου προσπαθούμε να κρατήσουμε συσπειρωμένα όσα παιδιά έχουν μείνει στην ομάδα. Μπας και στο τέλος καταφέρει αυτή η ομάδα να παραμείνει. Η Δόξα Δράμας είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, με μεγάλη ιστορία, της εύχομαι τα καλύτερα. Εμείς θα προσπαθήσουμε, θα παλέψουμε, ώστε να εξαντλήσουμε ότι πιθανότητες έχουμε». 

Ο Σωτήρης Κωστάκης, από την πλευρά του, δήλωσε: 

«Όπως είπε και ο κ. Αποστολάκος, η ομάδα μας εδώ αρκετό καιρό αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα. Κάναμε ένα πολύωρο ταξίδι για να παίξουμε με την Δόξα, ήμασταν δεκατρείς παίκτες και προσπαθήσαμε. Για το παιχνίδι δεν έχω να πω κάτι, το σκορ τα λέει όλα. Δώσαμε το 100, όσοι παίξαμε και νομίζω ότι το χρέος μας το κάναμε. Ήμασταν ανομοιογενείς γιατί οι περισσότεροι παίκτες μας δεν είχαν παιχνίδια στα πόδια τους. Ελπίζουμε κάτω από κάποιες συγκυρίες να παραμείνουμε στην κατηγορία, πιο πολύ για τον κόσμο της ομάδας».