Εκτύπωση

https://www.spartorama.gr/articles/9769/

Spartorama - Print | Σπάρτη - Άρης, 0 - 3

Σπάρτη - Άρης, 0 - 3

Σπάρτη - Άρης, 0 - 3
Ένταση και διακοπή στο 45΄ μετά την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Διαμαντόπουλου
Οδός Εμπόρων

Ο Άρης έκανε... παρέλαση στη Σπάρτη, επικράτησε εύκολα με 3-0 της τοπικής ομάδας και παραμένει στο -1 από τον ΟΦΗ και την κορυφή, δύο αγωνιστικές πριν από το φινάλε της football league! Ακόμη 2 γκολ για τον Διαμαντόπουλο, σκόρερ κι ο Πασάς.   

Ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε. Ο Άρης έκανε επίδειξη δύναμης μέσα στη Σπάρτη επικρατώντας με 3-0 αλλά αυτό που ξεχώρισε ήταν η διακοπή στο πρώτο ημίχρονο. Ένα πρώτο μέρος που κράτησε 58 λεπτά (!) μιας και μετά την εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Διαμαντόπουλου στο 45΄ ο Μακρυωνίτης αλλά και οι υπόλοιποι παίκτες της Σπάρτης έκαναν επίθεση στον διαιτητή της αναμέτρησης, Μαρκαντωνάτο ο οποίος έφυγε για τ΄ αποδυτήρια. 

Με την επιστροφή του διαιτητή δόθηκαν τέσσερις κίτρινες κάρτες το ημίχρονο τελείωσε και στο δεύτερο μέρος ο Άρης τελείωσε το ματς. Αρχικά με το γκολ του Πασά στο 63΄ και στη συνέχεια με το γκολ του Διαμαντόπουλου στο 76΄! 

Οι συνθέσεις:

ΣΠΑΡΤΗ (Μάρκος Στεφανίδης): Μακρυωνίτης, Ζουλιώτης, Νιάρος, Σάββα, Οικονομόπουλος, Γραικός, Δεινόπαπας (11΄ Συμεωνίδης) (57΄ Κολτσίδας), Παναγιώτου, Τσιόφου, Γουόρντεν (51΄ Μουζακίτης), Φουρτάδο

ΑΡΗΣ (Δημήτρης Σπανός): Καντιμοίρης, Τζανακάκης, Κανακούδης, Δεληζήσης, Μαραγκός, Μουμίν, Νίκιτς, Πασάς, Χαντί (72΄ Λώττας), Μπαργκάν (77΄ Τσουμάνης), Διαμαντόπουλος (80΄ Μπαστακός)


-------


33η αγωνιστική - 20/5/2018

  • Δόξα Δράμας - Σπάρτη
  • Εργοτέλης - Αιγινιακός
  • Παναχαΐκή - Αναγέννηση Καρδίτσας


34η αγωνιστική - 27/5/2018

  • ΟΦΗ - Σπάρτη
  • Αιγινιακός - Παναχαΐκή
  • Αναγέννηση Καρδίτσας - Άρης
  • Τρίκαλα - Εργοτέλης

 

Βαθμολογία 32ης Αγωνιστικής 16/5/2018


  

Με αφαίρεση τριών βαθμών τιμωρήθηκαν οι επτά ΠΑΕ που δεν πέρασαν το πρώτο στάδιο επιτήρησης μεταξύ των οποίων και η Σπάρτη.

Εκτός των Σπάρτης, με αφαίρεση τριών βαθμών τιμωρήθηκαν επίσης, οι Αναγέννηση Καρδίτσας Αιγινιακός, Καλλιθέα, Πανσερραϊκός και Παναιγιάλειος και ο Απόλλων Λάρισας.

Επομένως η βαθμολογία της 32ης Αγωνιστικής διαμορφώνεται ως εξής


  

Στο δεύτερο στάδιο επιτήρησης η Σπάρτη δεν κατέθεσε καν φάκελο. Έτσι θα αφαιρεθούν άλλοι τρεις βαθμοί από τη Σπάρτη. Φυσικά αναμένεται και η απόφαση για τις ομάδες που κατέθεσαν φάκελο.