Vekrakos
Spartorama | Επιτυχημένο το 25ο Φιλανθρωπικό Τσάι Αγάπης στη Νεάπολη

Επιτυχημένο το 25ο Φιλανθρωπικό Τσάι Αγάπης στη Νεάπολη

Πηγή 12/05/2018 Εκτύπωση Άνθρωποι!
Επιτυχημένο το 25ο Φιλανθρωπικό Τσάι Αγάπης στη Νεάπολη
Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η ενίσχυση του Φιλοπτώχου Ταμείου της ενορίας της Νεαπόλεως, προκειμένου να ανταποκριθεί στις ανάγκες του
Οδός Εμπόρων

Την Κυριακή 6 Μαΐου 2018 για άλλη μια συνεχή χρονιά το Ενοριακό Φιλόπτωχο Ταμείο της ενορίας της Νεαπόλεως πραγματοποίησε με επιτυχία το 25ο Φιλανθρωπικό τσάι Αγάπης στην αίθουσα του Ξενοδοχείου Λιμηρά Μάρε. 

Πλήθος ενοριτών ανταποκρινόμενοι στο κάλεσμα της τοπικής μας εκκλησίας γέμισαν την ευρύχωρη αίθουσα. Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η ενίσχυση του Φιλοπτώχου Ταμείου της Ενορίας μας, προκειμένου να ανταποκριθεί στις ανάγκες του, η ενίσχυση της κοινωνικής αλληλεγγύης, η σύσφιξη των σχέσεων των ενοριτών μας, αλλά και η χαρά της προσφοράς. 

Την εκδήλωση άνοιξε ο Αιδ/τος πρόεδρος του Φιλοπτώχου π. Παναγιώτης Αρώνης εφημέριος Νεαπόλεως,  ο οποίος αφού καλωσόρισε και ευχαρίστησε όλους τους προσκεκλημένους, αναφέρθηκε στη χαρά της Αναστάσεως και την επιμονή της Εκκλησίας μας όλο αυτό το διάστημα του Πεντηκοσταρίου περί αυτής, αλλά και τη χαρά της προσφοράς προς τους εμπεριστάτους αδελφούς μας μέσα στο ήδη χαρούμενο αναστάσιμο κλίμα. Στον επίλογο της ομιλίας του ευχαρίστησε επίσης τις κυρίες του Φιλοπτώχου Ταμείου και της Ενορίας για την οργάνωση της εκδήλωσης καθώς και  όλους όσοι συνετέλεσαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης. 

Απολογισμό πεπραγμένων του Φιλοπτώχου παρουσίασε η ταμίας του κα Αννα Κουρκούλη. Στη συνέχεια η παιδική χορωδία της Φιλαρμονικής της Νεαπόλεως παρουσίασε πρόγραμμα με όμορφα ποιοτικά τραγούδια. Επίσης η χορωδία των ενηλίκων της Ενορίας μας υπό την καθοδήγηση της αρχιμουσικού κυρίας Φανής Φερδιανάκη παρουσίασε ένα πρόγραμμά με ύμνους αναστάσιμους και τραγούδια. Κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά την ολοκλήρωση του μουσικού προγράμματος και οι δύο χορωδίες εισέπραξαν δικαίως το θερμό χειροκρότημα των παρευρισκόμενων! 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης το Ενοριακό Φιλόπτωχο Ταμείο δια του Προέδρου του, τίμησε δύο ενορίτες, επιδίδοντας αναμνηστική πλακέτα ως ελάχιστο δείγμα ευγνωμοσύνης για την υποδειγματική, πολύχρονη και με κάθε τρόπο προσφορά τους στη φιλανθρωπική δραστηριότητα της ενορίας Νεαπόλεως. Πριν την ολοκλήρωση  της εκδήλωσης κληρώθηκαν πλούσια δώρα αφού προηγουμένως διενεργήθη λαχειοφόρος. 

Την εκδήλωση τίμησαν επίσης με την παρουσία τους οι ιερείς της περιοχής μας π. Διονύσιος Μιχαλέτος εφημέριος Αγίου Νικολάου και Αρχιερατικός Επίτροπος, ο π. Παναγιώτης Κοντάκος εφημέριος Λαχίου, ο π. Χρήστος Γεωργακάκος εφημέριος Παντανάσσης, εκπρόσωποι του Δήμου και της Κοινότητος Νεαπόλεως, εκπρόσωποι άλλων φορέων και αρχών.

immspartis.gr







  



Οδός Εμπόρων