Vekrakos
Spartorama | Σπάρτη - Εργοτέλης, 2 - 2

Σπάρτη - Εργοτέλης, 2 - 2

Πηγή 04/05/2018 Εκτύπωση ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ Αθλητισμός
Σπάρτη - Εργοτέλης, 2 - 2
Ο Κατσιμήτρος έχασε την μπάλα από τα χέρια του και ο Γουόρντεν ισοφάρισε στο τελικό 2-2
Οδός Εμπόρων

Χωρίς νικητή ολοκληρώθηκε η «μάχη» της Σπάρτης με τον Εργοτέλη (2-2) με την οποία άνοιξε η αυλαία της 30ης αγωνιστικής της Football League. 

Οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που άνοιξαν νωρίς το σκορ, καθώς στο 4ο λεπτό ο Παναγιώτου πήρε τη μπάλα, έπειτα από λάθος της άμυνας των Κρητικών, βρήκε τον Φουρτάδο και αυτός με σουτ έκανε το 1-0. Μάλιστα, στο 14’ ο Κάιπερς άφησε τους φιλοξενούμενους με παίκτη λιγότερο, καθώς αποβλήθηκε με απ’ ευθείας κόκκινη κάρτα για χτύπημα εκτός φάσης στον Οικονομόπουλο. 

Όμως, το «συγκρότημα» του Τάκη Γκώνια έφτασε στην ισοφάριση στο 19ο λεπτό με εύστοχο πέναλτι του Μπουρσέλη, ο οποίος δεν αστόχησε από την άσπρη βούλα για το μαρκάρισμα του Βοσνακίδη στον Τσέλιο. Το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε με νέα κόκκινη κάρτα, αυτή την φορά για τους γηπεδούχους, μια και στο 41’ ο Τσιοφού αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη κάρτα. 

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην ανατροπή και συγκεκριμένα στο 61ο λεπτό με τον Έφορντ, ο οποίος νίκησε τον Μακρυωνίτη με σουτ, έπειτα από ασίστ του Σταματάκου. Όμως, στο 80’ η Σπάρτη έφτασε στην ισοφάριση, όταν ο Ουόρντεν με πλασέ μέσα στην περιοχή, έπειτα από ασθενή επέμβαση του Κατσιμήτρου, έγραψε το 2-2. 

Σπάρτη: Μακρυωνίτης, Ζουλιώτης, Οικονομόπουλος, Βοσνακίδης (46’ Γραικός), Σάββα (66’ Μουζακίτης), Νιάρος, Παναγιώτου, Τριανταφυλλάκος, Τσιόφου, Δεινόπαπας, Φουρτάδο (58’ Ουόρντεν). 

Εργοτέλης: Κατσιμήτρος, Τσέλιος, Νικολαλάκης, Μαζουλουξής, Μπάτζιος, Μπουτσάκης (75’ Μπούζας), Σταμόπουλος, Μπουρσέλης (90’ Αγγελόπουλος), Σταματάκος, Κάιπερς, Έφορντ.


Οδός Εμπόρων