Vekrakos
Spartorama | Σπάρτη - Τρίκαλα: Τετάρτη 25/4 στις 5:00 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης, ένα κρίσιμο παιχνίδι

Σπάρτη - Τρίκαλα: Τετάρτη 25/4 στις 5:00 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης, ένα κρίσιμο παιχνίδι

Spartorama 25/04/2018 Εκτύπωση ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ Αθλητισμός
Σπάρτη - Τρίκαλα: Τετάρτη 25/4 στις 5:00 μ.μ. στο Δημοτικό Στάδιο Σπάρτης, ένα κρίσιμο παιχνίδι
«Ας μην γελιόμαστε. Αν η ομάδα χάσει τη κατηγορία θα χρειαστούν πολλά χρόνια για να δείξει ξανά κάτι αξιόλογο στα Ελληνικά γήπεδα»
Οδός Εμπόρων

Στο πλαίσιο της (εμβόλιμης) 28ης αγωνιστικής, η ΠΑΕ Σπάρτη υποδέχεται στο δημοτικό στάδιο της πόλης την ομάδα των Τρικάλων.

Πρόκειται για ένα από τα πιο σημαντικά εναπομείναντα παιχνίδια του πρωταθλήματος, δεδομένου ότι η ομάδα δεν έχει άλλα περιθώρια απώλειας βαθμών αν πραγματικά θέλει να παραμείνει στη κατηγορία.  

Από την άλλη πλευρά η ομάδα των Τρικάλων είναι βαθμολογικά «αδιάφορη».

Υπό τις συνθήκες αυτές η νίκη για τη Σπάρτη είναι απολύτως μονόδρομος. Τυχόν απώλεια βαθμών στον συγκεκριμένο αγώνα δυσκολεύει κατά πολύ τη μάχη της παραμονής στην κατηγορία.

Σχόλιο: Ας μην αφήσουμε την πολυετή προσπάθεια για ανάδυση της ΑΕ Σπάρτης από την αφάνεια χρόνων στο προσκήνιο του Ελληνικού ποδοσφαίρου, να πάει χαμένη. Ας μην γελιόμαστε. Αν η ομάδα χάσει τη κατηγορία θα χρειαστούν πολλά χρόνια για να δείξει ξανά κάτι αξιόλογο στα Ελληνικά γήπεδα. Ως κοινωνία οφείλουμε να μην κλωσήσουμε -και αυτή- την καρδάρα με το γάλα επειδή ο τάδε ή ο δείνα πρόεδρος δεν πράττει σύμφωνα με τις βουλές μας. Το συμφέρον είναι συλλογικό και η διαρκής παρουσία της ομάδας της Σπάρτης στις ανώτερες κατηγορίες, υποχρέωση των νεο - Σπαρτιατών απέναντι στο ιερό όνομα της πόλης.

 

Η αποστολή της Σπάρτης: Μακρυωνίτης, Καζβιρόπουλος, Γραικός, Μπουζούκης, Οικονομόπουλος, Παναγιώτου, Σάββα, Τριανταφυλλάκος, Ciofu, Furtado, Δοδοντζάκης Μουζακίτης, Warden, Βοσνακίδης, Συμεωνίδης, Νιάρος

Η αποστολή των Τρικάλων: Γιδόπουλος, Μιλοσάβλιεβ, Ενλουντούλου, Τόμιτς, Βέρτζος, Γιαννιτσάνης, Γκόλιας, Γροντής, Κατσαντώνης, Κοτσώνης, Μάκο, Μανώλης, Μυρσινιάς, Πάνος, Σαχινίδης, Τουγλής, Τσιάρας, Τσίπρας και Χιντζίδης.


Οδός Εμπόρων