Vekrakos
Spartorama | Η Ακολουθία της Αναστάσεως στον Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας

Η Ακολουθία της Αναστάσεως στον Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας - video

Πηγή 08/04/2018 Εκτύπωση Δημοτικά Εκκλησία
Η Ακολουθία της Αναστάσεως στον Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας
Όπως κάθε χρόνο, το χαρμόσυνο γεγονός της Αναστάσεως έλαβε χώρα στον στολισμένο προαύλιο χώρο του Ναού με την παρουσία τιμητικού αγήματος του Στρατού
Οδός Εμπόρων

H Εορτή των Εορτών και η Πανήγυρη των Πανηγύρεων, η Ανάσταση του Κυρίου ημών Ιησού Χριστού εορτάσθηκε με την πρέπουσα εκκλησιαστική λαμπρότητα και μεγαλοπρέπεια το βράδυ του Μ. Σαββάτου, 7 Απριλίου 2018, στον Μητροπολιτικό Ναό Ευαγγελιστρίας Σπάρτης.

Πλήθος πιστών κάθε ηλικίας προσήλθαν για να παρακολουθήσουν την Ακολουθία της Αναστάσεως και με τις λαμπάδες και τα φαναράκια ανά χείρας να λάβουν από τα χέρια του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη μας κ. Ευσταθίου, το ανέσπερο Φως, το οποίο πηγάζει εκ του Ζωοδόχου Παναγίου Τάφου του Κυρίου μας, ακούγοντας λίγο αργότερα τον νικητήριο παιάνα, της ζωής επί του θανάτου, το «Χριστός Ανέστη».

Όπως κάθε χρόνο, η ανάγνωση του Ιερού Ευαγγελίου και το χαρμόσυνο γεγονός της Αναστάσεως έλαβαν χώρα στον στολισμένο προαύλιο χώρο του Ναού με την παρουσία τιμητικού αγήματος του Στρατού. Ιδιαίτερο χρώμα έδωσε η Φιλαρμονική του Δ. Σπάρτης υπό την διεύθυνση του μαέστρου κ. Σαράντου Κανελλάκου.

immspartis.gr











  



Οδός Εμπόρων