Εκτύπωση

https://www.spartorama.gr/articles/9519/

Spartorama - Print | ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ: Ντεμπούτο Στεφανίδη με νέα πρόσωπα

ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ: Ντεμπούτο Στεφανίδη με νέα πρόσωπα

ΑΕ Σπάρτη ΠΑΕ: Ντεμπούτο Στεφανίδη με νέα πρόσωπα
Αήττητος μέχρις στιγμής στα ντεμπούτα του
Οδός Εμπόρων

Την τελευταία φορά που έδωσε επίσημο ματς στο γήπεδο η Σπάρτη, ήταν με αντίπαλο την ΑΕ Καραϊσκάκης. Τότε οι Λάκωνες είχαν παραταχθεί με υπηρεσιακό προπονητή τον Γιώργο Πολυμενέα. Και μπορεί να ακολούθησε η πρόσληψη του Μάρκου Στεφανίδη, αλλά λόγω Αχαρναϊκού και Βέροιας ο Έλληνας τεχνικός δεν έχει κάνει ακόμη ντεμπούτο. Μόνο ανεπίσημο, καθώς δόθηκαν φιλικά με Αστέρα Τρίπολης, Παναθηναϊκό και Εθνική Ενόπλων. 

Η προετοιμασία για τον αγώνα του Σαββάτου (31/3, 15:00) με τον ΑΟΧ Κισσαμικό ολοκληρώθηκε και εκτός σε σχέση με τον αγώνα με την ΑΕ Καραϊσκάκης έμειναν οι Γραικός, Δοδοντσάκης, Κατσίκης, Νιάρος, Συμεωνίδης. Επιστρέφουν, αντίθετα, οι Δεινόπαπας, Μπέλης, Μπουζούκης, Καζβιρόπουλος. Ξανά εκτός έμειναν οι Γιακουμής και Κωστάκης, όπως φυσικά και ο Μπαρέττας που χάνει τοι υπόλοιπο της σεζόν λόγω τραυματισμού. Τραυματίες είναι και οι Μουζακίτης - Βοσνακίδης. 

Σε δύο φιλικά έχει καθοδηγήσει τη Σπάρτη ο Μάρκος Στεφανίδης (στην ήττα 1-0 από τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο και στη νίκη 3-1 επί της Εθνικής Ενόπλων) και κόντρα στον ΑΟ Χανιά Κισσαμικό το Σάββατο 31/3 (15:00) στη Λακωνία θα πραγματοποιήσει το επίσημο ντεμπούτο του. 

Καλείται μάλιστα να συνεχίσει μία αήττητη παράδοση. Στα προηγούμενα ντεμπούτα του σε αγώνες πρωταθλήματος είχε δύο νίκες και δύο ισοπαλίες. Σε όλες τις περιπτώσεις μάλιστα κοούτσαρε σε εντός έδρας αναμετρήσεις, όπως θα συμβεί και αυτή τη φορά.

Αναλυτικά η αποστολή: Μακρυωνίτης, Τρακάκης, Οικονομόπουλος, Σάββα, Κολτσίδας, Ζουλιώτης, Σανδραβέλης, Τσιμόντζι, Παναγιώτου, Τριανταφυλλάκος, Μπουζούκης, Μπέλης, Τσιόφου, Δεινόπαπας, Ράντι, Φουρτάδο, Ράνος, Γουόρντεν, Καζβιρόπουλος.