Εκτύπωση

https://www.spartorama.gr/articles/9314/

Spartorama - Print | Επίσκεψη νέου Μητροπολίτη Μάνης και αντιπροσωπείας Μανιατών στον Σεβ. Μητροπολίτη μας κ. Ευστάθιο

Επίσκεψη νέου Μητροπολίτη Μάνης και αντιπροσωπείας Μανιατών στον Σεβ. Μητροπολίτη μας κ. Ευστάθιο

Επίσκεψη νέου Μητροπολίτη Μάνης και αντιπροσωπείας Μανιατών στον Σεβ. Μητροπολίτη μας κ. Ευστάθιο
Σε κλίμα χριστιανικής αγάπης, κατανόησης, ειλικρίνειας και σύνεσης, δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις και λύθηκαν οι όποιες παρεξηγήσεις είχαν δημιουργηθεί
Οδός Εμπόρων

Την Πέμπτη 1η Μαρτίου 2018 επισκέφθηκε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας κ. Ευστάθιο, στο Επισκοπείο στη Σπάρτη, ο νέος Μητροπολίτης Μάνης Σεβασμιώτατος κ. Χρυσόστομος Παπαθανασίου. Οι δύο Επίσκοποι είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν διάφορα θέματα για την Ιερά Μητρόπολη Μάνης. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο σεπτός Ποιμενάρχης μας προσέφερε στο νέο Μητροπολίτη μία ποιμαντορική ράβδο, μία καθημερινή ράβδο και ένα αρχιερατικό σετ αποτελούμενο από ωμοφόριο και πετραχήλι. 

Ακολούθως το γραφείο του Σεβασμιωτάτου επισκέφθηκαν ο Βουλευτής Λακωνίας κ. Αθανάσιος Δαβάκης και ο Δήμαρχος Δ. Ανατολικής Μάνης κ. Πέτρος Ανδρεάκος. Σε κλίμα χριστιανικής αγάπης, κατανόησης, ειλικρίνειας και σύνεσης, δόθηκαν αμοιβαίες εξηγήσεις  και λύθηκαν οι όποιες παρεξηγήσεις είχαν δημιουργηθεί. Εν συνεχεία η συζήτηση περιεστράφη στα της ενθρονίσεως του νέου Μητροπολίτη, η οποία αναμένεται το προσεχές διάστημα. 

Η συνάντηση αυτή ήρθε ως ανταπόδοση της επίσκεψης του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη μας κ. Ευσταθίου στον Δήμαρχο Ανατολικής Μάνης κ. Ανδρεάκο, στο Δημαρχείο Γυθείου, την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2018, όπου είχαν συζητηθεί τα διατρέξαντα των προηγούμενων ημερών και τα της ενθρονίσεως του νέου Μητροπολίτη Μάνης.

immspartis.gr